Itsetulostettava syntymäpäivälahjakortti

Täydellinen viime hetken syntymäpäivälahja

Toimitus sähköpostitse

Ominaisuudet ja edut

  • Sievä itsetulostettava onnittelukortti
  • Sisältää henkilökohtaisen viestin ja lahjakorttikoodin
  • Tulee heti sähköpostiisi

Tuotenro.: VOU-002, Sisältö: 1 kpl

Kuvaus tuotteesta

Tämä syntymäpäivälahjakortti pelastaa sinut pulasta viime hetkellä. Voit lisätä siihen henkilökohtaisen viestin ja tulostaa sen itse tai lähettää eteenpäin sähköpostilla.

Jokaisessa lahjakortissa on oma koodi, joka lunastetaan PURE SKIN FOODin verkkokaupassa. Koko summaa ei ole pakko käyttää kerralla. Lahjakortin arvo vähenee sitten jokaisen tilauksen yhteydessä.

Ota huomioon: Itsetulostettavat lahjakorttimme lähetetään heti tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Sinun täytyy vain klikata sähköpostilla tullutta linkkiä, ja voit sitten ladata lahjakortin. Pidä huoli, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi varmasti oikein.

Koska lahjakortti toimitetaan saman tien, sitä ei ole mahdollista maksaa etukäteismaksulla. Voit valita seuraavista maksutavoista: luottokortti, Sofortüberweisung-tilisiirto tai Paypal.

Huomio: Kun ostat itsetulostettavan lahjakortin, siirryt suoraan kassalle.

Jos sinulla on samaan aikaan muita tuotteita ostoskorissa, sinun täytyy päättää tämä toinen tilaus erikseen eri tilauksena.

Tuotekategoriat: Lahjakortit
Merkit: PURE SKIN FOOD

Lisätietoja

Ota huomioon, että yhtä tilausta kohti voidaan tilata vain YKSI lahjakortti kerrallaan. Elektronisessa tiedonkäsittelyssä voi mennä jopa 15 minuuttia, ennen kuin saat sähköpostin. Jos et kuitenkaan ole saanut mitään 15 minuutin kuluttua, ole hyvä ja tarkista roskapostit, katso oletko varmasti antanut oikean sähköpostiosoitteen, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymykset ja vastaukset tuotteesta PURE SKIN FOOD Itsetulostettava syntymäpäivälahjakortti

Saat tuotetta testanneiden asiakkaiden vastaukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta PURE SKIN FOOD Itsetulostettava syntymäpäivälahjakortti

Samankaltaiset tuotteet: