Itsetulostettava lahjakortti

Viime hetken lahja luonnonkosmetiikan ystäville

Toimitus sähköpostitse

Ominaisuudet ja edut

  • Saat kortin heti sähköpostiisi
  • Voidaan lähettää eteenpäin sähköpostilla
  • Voidaan myös tulostaa ja antaa lahjaksi

Tuotenro.: VOU-004, Sisältö: 1 kpl

Kuvaus tuotteesta

Jos sinulla on kiire ja tarvitset äkkiä lahjan, tämä itsetulostettava lahjakortti on mainio ratkaisu! Kaikki luonnonkosmetiikkaa rakastavat tulevat tästä lahjasta erittäin iloisiksi, kun saavat valita kaupastamme itse heitä miellyttävät tuotteet.

Voit myös lisätä lahjakorttiin oman henkilökohtaisen viestin. Lahjakortti tulee tulostusvalmiina sähköpostiisi, ja voit joko tulostaa sen tai lähettää edelleen sähköpostilla.

Jokaisella lahjakortilla on oma koodi, jonka voi lunastaa ostosten teon yhteydessä Pure Skin Foodin verkkokaupassa. Jollet halua käyttää lahjakortin koko summaa kerralla, se ei ole ongelma. Voit käyttää sen arvoa myös pikkuhiljaa.

Ota huomioon: Itsetulostettavat lahjakorttimme lähetetään heti tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Sinun täytyy vain klikata sähköpostilla tullutta linkkiä, ja voit sitten ladata lahjakortin. Pidä huoli, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi varmasti oikein.

Koska lahjakortti toimitetaan saman tien, sitä ei ole mahdollista maksaa etukäteismaksulla. Voit valita seuraavista maksutavoista: luottokortti, Sofortüberweisung-tilisiirto tai Paypal.

Huomio: Kun ostat itsetulostettavan lahjakortin, siirryt suoraan kassalle.

Jos sinulla on samaan aikaan muita tuotteita ostoskorissa, sinun täytyy päättää tämä toinen tilaus erikseen eri tilauksena.

Tuotekategoriat: Lahjakortit
Merkit: PURE SKIN FOOD

Lisätietoja

Ota huomioon, että yhtä tilausta kohti voidaan tilata vain YKSI lahjakortti kerrallaan. Elektronisessa tiedonkäsittelyssä voi mennä jopa 15 minuuttia, ennen kuin saat sähköpostin. Jos et kuitenkaan ole saanut mitään 15 minuutin kuluttua, ole hyvä ja tarkista roskapostit, katso oletko varmasti antanut oikean sähköpostiosoitteen, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymykset ja vastaukset tuotteesta PURE SKIN FOOD Itsetulostettava lahjakortti

Saat tuotetta testanneiden asiakkaiden vastaukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta PURE SKIN FOOD Itsetulostettava lahjakortti

Samankaltaiset tuotteet: