Työskentelemme CO2-neutraalisti

Ylpeinä saamme nyt virallisesti ilmoittaa, että

Tuotantomme on ollut vuodesta 2018 CO2-neutraalia. Ympäristön ja ilmastonsuojelu ovat meille sydämen asia ja kuuluvat meillä yrityksemme vastuuseen.

PURE SKIN FOOD käyttöö vain luomusertifioituja, puhtaasti kasviperäisiä raaka-aineita. Luomuviljelyssä syntyy 30 % vähemmän CO2-päästöjä kuin tavallisessa viljelyssä. Tuotteet myös valmistetaan ilmastoneutraalisti.

Ilmastonsuojelu, because there is No Planet B

Meillä on vain tämä yksi planeetta. Earth Overshoot Day ilmoittaa joka vuosi aiemmin, koska olemme kuluttaneet luonnonvaroja liikaa.

No Planet B GmbH - tämä on yrityksemme nimi ja samalla mottomme. Haluamme tarjota kestävän kehityksen mukaisen vaihtoehdon kosmetiikan alalla.

Meidän 3 ilmastoneutraaliuden pilaria

Ilmastoneutraaliudun tavoitteen saavuttamiseksi olemme kehittäneet ekologisuusstrategian, joka perustuu kolmeen pilariin:

1. Välttäminen

Yritämme tuottaa niin vähän hiilidioksidia kuin mahdollista. käytämme ekosähköä, osaksi omasta aurinkovoimalaitoksestamme.

Valitsemme myös yhteistyökumppanimme ilmastokriteerein.

2. Vähentäminen

Jos emme voi välttää päästöjä, yritämme vähentää niitä, esimerkiksi rakentamalla ekologisesti käyttäen paljon puuta ja huolehtimalla energiatehokkuudesta, käyttäen muovittomia pakkausmateriaaleja sekä kierrättämällä.

3. Kompensointi

Meistä johtuvat päästöt kompensoidaan bangladeshilaisen Helioz-projektin kautta investoimalla eri projekteihin Intiassa, Bangladeshissa ja Perussa. Projektit liittyvät tuulivoimaan, veden puhdistamiseen ja metsänsuojeluun.

#wearethechange

Jokainen meistä voi kantaa kortensa kekoon. We care, you too?