Tietoa meistä

Etsimme pitkään, emmekä löytäneet, joten teimme itse. Ja nyt saat puhtaan luonnollista, 100 % luomulaatuista kosmetiikkaa, joka vastaa käsityksiämme ja korkeita standardejamme. 

Mikä on meille tärkeää? Emme halua kemikaalisekoituksia kasvoille! Korkein mahdollinen luonnollisuus on laatustandardimme! Ja siksi käytämme pelkästään: 

  • 100 % kontrolloituja luomulaatuisia, täysin kasviperäisiä tehokkaita ainesosia. Poikkeuksetta! 
  • kylmäpuristettuja öljyjä, jotta saamme maksimaalisen pitoisuuden ravinteita ja vaikuttavia aineita
  • hyväätekeviä, kasviperäisiä uutteita
  • hoitavia eteerisiä öljyjä
  • Ja tietysti kaikki täällä on eläinkokeetonta ja vegaanista - kaikki, sisällöstä etiketteihin!  

Kehitimme PURE SKIN FOOD Layering-hoitosarjan yhdessä luonnonkosmetiikan asiantuntijoiden kanssa. Jokaisen tuotteen parissa askarreltiin pitkään, ja kaikki testattiin läpikotaisin - niin kauan, kunnes olimme itse täysin vakuuttuneita ja ihastuksissamme. 

Olemme ylpeitä saadessamme esitellä tässä 100 %:sti luomulaatuisen ja vegaanisen hoitosarjan PURE SKIN FOOD Made in Austria!

Kokeile tuotteita ja jaa ihastuksemme!

Vegaaninen - ympäristöystävällinen - reilu

Iho ei ole ainoa asia, joka on sydäntämme lähellä. Myös ympäristömme on tärkeä. Siksi kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja reiluja. Lasipullot voidaan kierrättää tai käyttää uudelleen (katso DIY-ideoita tästä). Myös etiketit on tehty vegaanisesta, nopeasti hajoavasta luomufoliosta. Esitteet on tehty kierrätyspaperista ja painettu vegaanisella, ympäristöystävällisellä painovärillä. Valmistamme tuotteemme huolella ja rakkaudella käsin tehtaassaamme Itävallassa, Grazissa. Myös toimituksissa käytämme kierrätettyjä, muovittomia pakkausmateriaaleja ja ilmastoneutraalia lähetystä. 

Jos sinulla on ideoita ja toiveita, tai haluat antaa palautetta, kirjoita meille osoitteeseen office@pureskinfood.de

Voit myös jättää palautetta kaupassamme suoraan tuotteiden kohdalla tuotearvostelun muodossa. Koska haluamme jatkuvasti kehittyä, mielipiteesi meille tärkeä. Kiitos vaivannäöstäsi!

Lisa Dobler & PURE SKIN FOOD -tiimi