Me ja ympäristömme

Made with Love

Tuotteidemme laatu ja ympäristöystävällisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä! Nämä tekijät vaikuttavat kaikkiin päätöksiimme, emmekä suostu tinkimään niistä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan rakkaudella ja huolella tehtaassamme Grazissa, Itävallassa. 

100 % luomu & fair trade

Kaikki valikoimamme tuotteet valmistetaan 100 %:sti luomuviljellyistä ainesosista, ja tuotteilla on Austria Bio Garantie -sertifikaatti. Näin vältämme myrkkyjä, kuten torjunta-aineiden rippeitä tuotteissamme, ja samalla edistämme maailmanlaajuisesti luomuviljelyä. 

Myös reilu kauppa ja reilu tuotanto ovat meille tärkeitä. Ostamme raaka-aineet aina kun mahdollista tällaisilta tuottajilta. 

100 % vegaaninen & eläinkokeeton

Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia - sisällöstä etikettiin! Meidän mielestämme eläinperäisillä aineilla ei ole mitään tekemistä kosmetiikkatuotteissa. Kuka haluaa levittää kasvoillensa kollageenia, joka on saatu kalan tai sian ihosta? Valitettavasti vain harvat tietävät, mitä kosmeettisten ainesosien takana piilee. Meidän tuotteidemme kanssa sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Me käytämme 100 %:sta kasvivoimaa! Ja jopa etikettien liima ja painovärit ovat vegaanisia. 

Eläinkokeet ovat meille myös luonnollisesti tabu. Testaamme kosmetiikkaamme itse ja ystäviemme avulla. 

Ympäristöystävällinen, koska ajattelemme huomista

Sisältö on 100 % luomulaatuista, mutta myös pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä: 

  • Käytämme kierrätettäviä lasipulloja, joita myös sinä voit käyttää uudelleen.
  • Etiketit on tehty nopeasti biohajoavasta ekofoliosta.
  • Pahvipakkaukset on tehty Itävallassa kierrätyspahvista
  • Käytämme toimitukseen kierrätettyä, muovitonta pakkausmateriaalia ja ilmastoneutraalia lähetystä.

Näethän siis: olemme ympäristöystävällisiä idealisteja ja valmistamme vain tuotteita, jotka vastaavat korkeita ihanteitamme. Olemme iloisia, jos jaat tämän innostuksemme ympäristöystävällisiin, luomuviljeltyihin ja vegaanisiin tuotteisiin!