Käyttö

Luomu-layering-menetelmä: puhdista - suihkuta - säteile - toista

Tuotteissamme on vain parhaita, 100 %:sti luomusertifioituja ainesosia. Et löydä niistä turhia täyteaineita tai tarpeetonta, synteettistä kemikaaleja. Ainutlaatuinen luomu-layering-menetelmämme mahdollistaa jopa sen, että emme käytä emulgaattoreita tai säilöntäaineita. Sen sijaan että sekottaisimme rasvaa ja vettä purkissa, kuten voiteissa tehdään, teemme tämän suoraan ihollasi. Näin voimme tarjota korkeimman puhtauden luomulaatuista tuorekosmetiikkaa, ja sinä voit käyttää sitä oman ihosi tarpeiden mukaisesti. Plussana on ihanan rentouttava hoitorituaali.

Puhdista - suihkuta - säteile - toista

Näin saamme sinut säteilemään neljässä vaiheessa:

  1. Puhdista: Käytä Cleansing Oil -puhdistusöljyä meikinpoistoon ja puhdistukseen. Huuhtele kasvot ensin nopeasti vedellä, hiero iholle puhdistusöljyä, anna vaikuttaa hetken ja pese sitten pois pesulapun avulla. Käytä tähän kädenlämpöistä vettä. Liian kuuma vesi kuivattaa ihoa.
  2. Suihkuta: suihkuta nyt muutama painallus Toning Moisturiser -kasvovettä kasvojen iholle.
  3. Säteile: ota 3-4 tippaa Beauty Oil -öljyä sormenpäihisi, hiero ihollesi ja säteile.
  4. Toista: toista tämä hoitorutiini aamuin illoin.

Vinkkimme ja muut käyttömahdollisuudet

Jos ihosi on hyvin kuiva, voit pyyhkiä puhdistusöljyn pois puhdistuslapulla. Vältä ihon liiallista puhdistamista. Voit myös käyttää iltaisin enemmän Beauty Oil -kasvoöljyä, jotta ihosi voi uudistua hyvin yön aikana.

Jos olet ottanut vahingossa liikaa Beauty Oil -kasvoöljyä, voit käyttää ylimääräistä öljyä kynsien, hiustenlatvojen tai kuivien vartalon ihoalueiden hoitoon.

Cleansing Oil -puhdistusöljy sopii mainiosti myös karvanpoistoöljyksi säärien tai bikinialueen karvanpoistoon. Sen jälkeen iho on upean hoidettu eikä lainkaan kuiva.

Toning Moisturiser-kasvovesi on kesällä todellinen helpotus. Laita pullo jääkaappiin, niin saat enemmän virkistystehoa. Nopeaa virkistystä varten kuumina päivinä suihke on hyvä pitää mukana käsilaukussa.

Suihke toimii myös vartalosuihkeena tai hiusten raikastajana.Calming Chamomile -kasvovesi lievittää hyvin kuivan ja herkän päänahan ärsytystä ja kutinaa.

Calming Chamomile - ja Rock Rose - Lavender -kasvovesiä voidaan käyttää myös rentouttavina tyyny- tai huonesuihkeina.