Filosofiamme on olla täysin ekologisia

Sustainable Spirit: Our Planet Means The World To Us

Our Footprint is made of Love, not Carbon

Täysin ekologinen filosofiamme on helppo tiivistää yhteen lauseeseen: haluamme parasta omalle ihollemme, sinun ihollesi ja ympäristöllemme. Ja siksi käytämme:

  • pelkästään 100 %:sti sertifioituja luomuainesosia
  • täytämme ne kierrätettäviin lasipulloihin
  • tuotamme ilmastoneutraalisti
  • lähetämme tuotteet ilman muovia ja jopa
  • CO2-neutraalisti Itävallan sisällä ja Sveitsiin.

Kaikki tuotteemme valmistetaan rakkaudella ja tietotaidolla tehtaassamme Itävallan kaakkoisosassa.

Yrittäjinä tiedostamme ekologisen ja sosiaalisen vastuumme. Kannatamme luomuviljelyä, sillä tämä säästää luonnonvaroja ja edistää maaperän tuottavuutta ilman haitallista kemiaa. Luomuviljely on myös ilmastoystävällisempää ja edistää biodiversiteettiä. Luomuainesosien ansiosta vältämme myrkkyjä, kuten torjunta-aineiden jäämiä kosmetiikassamme ja edistämme luomuviljelyä maailmanlaajuisesti.

Emme käytä ekologisesti arveluttavia ainesosia, kuten palmuöljyä.

Ostamme raaka-aineet mahdollisuuksien mukaan osuuskunnilta ja kiinnitämme huomiota työolosuhteisiin ja palkkaukseen. Suuri osa raaka-aineistamme viljellään kuitenkin suoraan Euroopassa.

Sisältö on 100 %:sti luomua, mutta myös pakkauksemme ovat ekologisia.

Käytämme tuotteisiimme lasipulloja ja -purkkeja. Lasia on helppo kierrätää ilman downcycling-vaikutusta. Löydät artikkeleistamme ideoita, miten voit käyttää lasipulloja uudelleen.

Lasilla on myös se etu, että se ei voi päinvastoin kuin muovi, välittää mitään kriittisiä aineita (kuten esimerkiksi pehmentäjiä) sisältöön. Näin niitä ei myöskään pääse ihollesi tai elimistöösi. Pakkausmateriaalina käytämme kierrätyspahvia ja kasivperäisiä painovärejä. Myös etikettimme ovat vegaanisia.

Teipin sijasta käytämme innovatiivisia suljettavia laatikoita. Itävallan sisällä, Saksaan ja Sveitsiin lähetys on ilmastoneutraalia. Muiden maiden tapauksessa pyrimme siihen.

Olemme ekologisia idealisteja ja valmistamme vain tuotteita, jotka vastaavat omia, korkealle asetettuja vaatimuksiamme. Ovatko sinunkin vaatimuksesi korkeat?