Viikon ainesosa: Spirulina

Viikon ainesosa: Spirulina

Se tiedetään, että leviä voi syödä. Mutta tiesitkö myös, että levät toimivat epäpuhtauksia vastaan? Spirulina -jauhe on supersankari, joka toimii näppylöitä ja mustapäitä vastaan!

Icon

Spirulina kasvaa matalissa, usein trooppisissa vesissä, joissa on paljon suolaa. Mutta sitä esiintyy myös makeassa vedessä. Mikrolevää esiintyy luonnossa pääasiassa Keski -Amerikassa, Kaakkois -Aasiassa, Afrikassa ja Australiassa. Sitä on ollut olemassa noin 3,5 miljardia vuotta ja sitä on käytetty elintarvikkeena muinaisista ajoista lähtien, esimerkiksi Afrikassa ja Meksikossa. Atsteekeille spirulina oli jopa merkittävä proteiinin lähde.

Vihreä voimapaketti

Itse asiassa tämä huomaamaton levä on yksi planeettamme ravitsevimmista elintarvikkeista! Se sisältää noin 60% proteiinia, mikä on yli kaksi kertaa enemmän kuin punaisessa lihassa. Samalla se on vieläkin kestävämpää: se kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä viljelyn aikana, se on myös melko herkkä ilmasto -olosuhteille ja sitä voidaan kasvattaa ja korjata ympäri vuoden.

Lisäksi ihmelevät, joita myymme enimmäkseen käytännöllisenä jauheena, sisältävät välttämättömiä aminohappoja ja ovat erinomainen raudan, kaliumin, B -vitamiinien, jodin ja muiden ravintoaineiden lähde.

Spirulina tarjoaa monia etuja ihmiskeholle:

 • sisältää monia antioksidantteja
 • on tulehdusta ehkäisevä
 • tukee immuunijärjestelmää
 • alentaa kolesterolitasoa
 • tukee optimaalisesti detox -hoitoja
 • lisää solujen uudistumista

Spirulina epäpuhtauksia vastaan

Mikrolevät sisältävät luonnollisesti paljon klorofylliä. Tämä stimuloi veren muodostumista ja tämä puolestaan lisää hapen saantiamme. Tuloksena on: Solumme uudistuvat nopeammin, ja tällä on positiivinen vaikutus ihosi ihoon - iho ei ole vain terveempi, vaan sillä on myös ihanan säteilevä iho!

Spirulina on myös tulehdusta ehkäisevä, detoksifioiva ja paranemista edistävä. Siksi se on täydellinen todella ikävien tulehtuneiden näppylöiden torjumiseksi.

Muuten kannattaa myös ripotella lusikallinen spirulinajauhetta säännöllisesti vihreään smoothieen, keittoon tai värikkään kulhon päälle. Tämä parantaa ihosi pitkällä aikavälillä ja suojaa ihoasi sisältä.

Vihreä superfood -naamio tahmealle iholle ja sekaiholle on täydellinen tavallinen soturi, joka toimii näppylöitä ja mustapäitä vastaan. Sekoita ne Toning Moisturizer Rock Rose - Lavenderin kanssa tehostaaksesi vaikutusta. Kun naamio kuivuu, suosittelemme vihreää smoothieta:

Vihreä detox -smoothie spirulina -levillä

 • ½ omenaa
 • ½ banaania
 • 1 pala kurkkua
 • 1 rkl kookosöljyä
 • 1-2 tl spirulina -jauhetta
 • Vesi tai kookosvesi

Sekoita kaikki ainekset ja juo virkistävä ja terve janoa sammuttava juoma aamulla tyhjään vatsaan - näin kehosi hyötyy mikrolevien täydestä voimasta!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.