Viikon ainesosa: Karanjaöljy

Viikon ainesosa: Karanjaöljy

Karanjaöljy suojaa ihoa aurinkoisina päivinä ja tekee siitä erityisen joustavan. Se antaa ihon suojakerrokselle arvokkaita lipidejä ja antaa runsaasti kosteutta. Mutta tiedätkö myös mistä se tulee?

Icon

Karanjaöljyä, jota kutsutaan myös pongamiaöljyksi, saadaan Karanja -puun siemenistä. Se kasvaa pääasiassa Intian rannikkoalueilla ja tunnetaan myös nimellä "Intian pyökki".

Sitä käytettiin jo muinaisissa ayurveda -perinteissä, koska sillä sanotaan olevan muun muassa antibakteerisia ja sienilääkkeitä. Tuolloin sitä käytettiin jo ihosairauksien ja ärsytysten lievittämiseen, koska sillä on voimakas rauhoittava vaikutus punoitukseen, näppylöihin ja vastaaviin. On. Sen sanotaan myös torjuvan hyönteisiä.

Karanjaöljyllä on vahvat tasapainottavat ja säätelevät ominaisuudet, minkä vuoksi se sopii myös hyvin aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon ja rauhoittamiseen . Mutta se myös edistää kollageenin tuotantoa ja varmistaa siten kiinteämmän ihon ja lisää sen kimmoisuutta - tämä tekee siitä myös erinomaisen päivittäisen kasvoöljyn kypsälle iholle.

Näin karanjaöljy toimii iholla:

  • luonnollinen suoja
  • ylimääräistä joustavuutta
  • kosteuttaa
  • kiinteyttävä vaikutus
  • sisältää monia antioksidantteja
  • anti-inflammatorinen vaikutus

Miksi juuri aurinkoisille päiville?

Valitettavasti perinteiset aurinkovoiteet sisältävät usein nanohiukkasia aineita, joita emme haluaisi olla ihollamme, kuten alumiinisuolat. Tämä johtuu myös virallisista määräyksistä, jotka koskevat lopputuotteen aurinkosuojakerrointa.

Karanjaöljyn SPF on luonnollisesti alueella 10. Koska emme lisää mitään mineraalikomponentteja Sunshine Beauty Oil -öljyyn, emme valitettavasti voi antaa mitään tietoa lopullisen kasvoöljyn SPF: stä.

Suosittelemme päivittäiseen hoitoon aurinkoisina päivinä. Se ei riitä laajaan auringonottoon - mutta paras aurinkosuoja on varjoisa paikka joka tapauksessa!

Vaikka aurinko tekee meidät onnellisiksi, meidän ei pitäisi liioitella sitä ja pitää hyvää huolta ihostamme!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.