Viikon ainesosa: kamomilla

Viikon ainesosa: kamomilla

Kamomilla on ollut kotilääke moniin vaivoihin vuosisatojen ajan. Sen rauhoittava ja antibakteerinen vaikutus voi auttaa sekä ulkoa että sisältä teena ja vaikuttaa myönteisesti kehoamme ja mieltämme.

Icon

Pienet valkoiset kukat, joiden keskellä on keltainen painike, tulevat alun perin Etelä- ja Itä -Euroopasta, mutta ovat nyt kotoisin koko Euroopasta ja niitä on käytetty täällä lääkekasveina keskiajalta lähtien. Kamomilla tunnetaan parhaiten teenä, jolla on rauhoittava vaikutus ruoansulatuskanavan sairauksiin. Mutta se on myös ollut suosittu iholle vuosisatojen ajan: viilentävänä ja tulehdusta ehkäisevänä kääreenä tai virkistävänä kasvovedenä. Se auttaa myös aknen ja tahriintuneen ihon hoitoon.

Näin kamomilla vaikuttaa ihoosi

Kamomilla on tasapainottava vaikutus ja se tunnetaan parantavista ominaisuuksistaan . Siksi lääkärit määräävät sen usein kirjekuoressa eri ihosairauksiin. Sillä on anti-allerginen, rauhoittava vaikutus ulkopuolelta ja sillä on antimikrobisia ja tulehdusta estäviä ominaisuuksia .

Lisäämme kamomillahydrolaattia Toning Moisturizer Calming Chamomile -öljyyn , jolla on juuri nämä ominaisuudet ja jota voidaan käyttää monin tavoin kasvovärinä. Voit esimerkiksi käyttää sitä myös aurinkosumutteena antaaksesi ihollesi viilentävän tauon pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen.

Näin ärtynyt iho saa taas hengittää

Koska kamomilla tukee myös loukkaantuneiden verisuonten ja muiden tulehdusprosessien paranemisprosessia, lisäämme kamomillan kukkajauhetta suosittuun ruusufinni -naamariin . Se pehmentää punoitusta ja rauhoittaa ihoasi kestävästi. Säännöllisesti käytettynä se vähentää näkyvästi ärtyneitä poskien ja nenän alueita, joista ruusufinni tunnetaan.

Muuten, kamomilla kasvaa kuin rikkaruohot: Joten voit kokeilla kasvattaa kamomillaa kotona. Sadonkorjuun jälkeen voit yksinkertaisesti infusoida kuivatut kukat kuumalla vedellä teetä varten tai käyttää jäähdytyskompressiona turvonneille jaloille kesällä!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.