Torju aknea ja ihon epäpuhtauksia oikealla ravinnolla

Torju aknea ja ihon epäpuhtauksia oikealla ravinnolla

Oikeat kosmetiikkatuotteet voivat auttaa ulkoa käsin saamaan ihon epäpuhtaudet kuriin, mutta ravintomme on myös tärkeässä asemassa. Kokeilepa muuttaa ruokatottumuksiasi. Se tekee useimmiten ihmeitä.

Icon

Oikeat kosmetiikkatuotteet voivat auttaa ulkoa käsin saamaan ihon epäpuhtaudet kuriin, mutta ravintomme on myös tärkeässä asemassa. Kokeilepa muuttaa ruokatottumuksiasi. Se tekee useimmiten ihmeitä.

DON´Ts

Ihon vihollinen nro 1: korkea verensokeri

Kaikki mikä kohottaa verensokeria, saa myös finnit puhkeamaan. Kokeile jättää sellaiset tuotteet pois, joilla on korkea glykeeminen indeksi ja yritä pitää verensokerisi alhaisena.

Luovu siis sokerista ja makeisista, valkoisista jauhoista, perunoista, sipseistä jne. ja valitse mieluummin hitaasti sulavia hiilihydraatteja, kuten täysjyväleipää, täysjyväriisiä, pähkinöitä ja vihanneksia.

Ihon vihollinen nro 2: maitotuotteet

Maito saa ihon kukkimaan - negatiivisessa mielessä. Jätä maitotuotteet pois ruokalistaltasi ja tarkkaile, miten ihosi muuttuu positiivisesti. Finnit vähenevät normaalisti jo lyhyessä ajassa tai katoavat jopa kokonaan.

Ihon viholliset nro 3+4: alkoholi ja nikotiini

Oletko jo huomannut, että jos olit juhlimassa ja otit ehkä vähän liikaa, niin seuraavana päivänä finnejä ilmestyy naamaan kuin sieniä sateella? Mikä yllätys, onhan ihomme suurin myrkkyjen ja kuonanpoistoelin.

DOs

Ihon ystävä nro 1: paljon, paljon vihanneksia

Vihannesten sisältämä lehtivihreä auttaa kehoa torjumaan tulehduksia ja ehkäisemään ihon vanhenemista. Mitä tummamvihreämpi vihannes, sitä parempi, kuten esim. rucola, lehtikaali, pinaatti tai krassi. Joten tartu aina vihersmoothieihin, salaatteihin ja kaikkeen vihreään!

Ihon ystävä nro 2: Clean eating

Iho on suurin myrkynpoistoelimemme. Kun kehomme täytyy päästä eroon liiallisesta kuonasta, silloin iholle syntyy useimmiten epäpuhtauksia. Joten yritä välttää lisäaineita ja kuonaa aina kun voit ja valitse tuoretta, käsittelemätöntä ruokaa.

Ihon ystävä nro 3: kauramaito lehhänmaidon sijaan

Maitotuotteet pahentavat monessa tapauksessa ihon epäpuhtauksia. Valitse kasviperäisiä vaihtoehtoja, kuten kauramaito, jossa on lisäksi korkea E-vitamiinin ja foolihapon pitoisuus.

Ihon ystävä nro 4: antioksidantit

Antioksidantit torjuvat tulehduksia ja näin myös ihon epäpuhtauksia. Marjat, punaiset rypäleet, nokkonen ja vihreät lehtivihannekset sisältävät niitä erityisen paljon.

Ihon ystävä nro 5: pähkinät

Aknen syynä on joskus myös sinkin ja seleenin puute. Mantelit, parapähkinät, kurpitsansiement ja muut pähkinät auttavat helposti tasapainottamaan näiden hivenaineiden saantia ja samalla katat myös E-vitamiinin, sinkin ja magnesiumin tarpeesi.

Ihon ystävä nro 6: juo vettä, vettä ja vielä kerran vettä

Mitä enemmän juomme, sitä helpommin keho pääsee eroon epämieluisista kuona-aineista. Juo vitamiinivettä (lisää veteen muutama viipale hedelmiä ja vihanneksia), vihreää teetä, nokkosteetä ja sitruunavettä. Yritä muutaman päivän ajan saada juotua 3 litraa päivässä ja ota ennen-jälkeen-kuvat. Tulet hämmästymään.

Ja tietenkin tarvitset myös oikeat hoitotuotteet

Lisäksi oikea ihonhoito on tietysti ratkaisevaa saadaksesi kirkkaan ihon. Vältä aggressiivisia tuotteita, jotka kuivattavat ihoa ja häiritsevät ihon suojakerroksen tasapainoa, sillä silloin ihostasi tulee vielä alttiimpi.

Kokeile öljypuhdistusmenetelmää Cleansing & Detox -öljyllä. Kasvojen puhdistaminen öljyllä saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta on hämmästyttävän tehokasta ja samalla hoitavaa. Ihonhoitotuotteeksi päivällä ja yöllä suosittelemme Hoitosettiä nuorelle ja sekaiholle. Sillä on antibakteerisia ja tasapainottavia ominaisuuksia, jotka auttavat palauttamaan ihosi hyvinvoinnin.

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.