Terveet hiukset kesän aikana

Terveet hiukset kesän aikana

Tuntuvatko hiuksesi usein kuivilta kesällä ja erityisesti uimisen jälkeen ja menettävätkö ne kiillon? Kerromme sinulle, kuinka hoitaa hiuksiasi ennen lomaa, sen aikana ja sen jälkeen sekä kuinka pitää hiukset terveinä!

Icon

Jos aiot aloittaa kesäloman, älä unohda huolehtia hiuksistasi sen aikana ja sen jälkeen.

Vaikka hiuksemme eivät voikaan palaa, aurinkosuoja on välttämätön kuumina kuukausina. UV -säteily ei ainoastaan häivytä keinotekoisia väripigmenttejä ja -värejä, vaan myös luonnollista hiusväriäsi. Jotkut meistä ovat iloisia muutamista vaaleista raidoista kesällä. Mutta UV -säteily heikentää keratiinirakennetta, mikä tekee hiukset valitettavasti hauraiksi.

Hiuksemme ovat luonnollinen päämme aurinkosuoja! Ne on suunniteltu estämään auringolle altistuminen liian voimakkaaksi ulkoilun aikana ja saamasta auringonpistosta.

Mutta on myös muita tekijöitä, jotka aiheuttavat hiuksillemme erityistä stressiä kesällä:

  • tuuli & sää
  • kloorattu vesi
  • suolavesi
  • urheilu
  • hiki
  • toistuva letittäminen tai kampausten vaihtaminen
  • usein toistuva pesu ja uiminen

Valmistelut ennen kesälomaa: Vähemmän on enemmän

Kun loma on varattu, voit aloittaa valmistelut! On yksinkertaisesti tärkeää huolehtia hiuksistasi ja kosteuttaa ne säännöllisesti ja hyvissä ajoin. Hemmottele itseäsi intensiivisellä yön hoidolla kahdesti viikossa, esimerkiksi upealla hiusöljyllämme . Tämä antaa hiuksille kaiken tarvittavan vahvan ja kestävän. Vältä hiustenkuivaajan ja suoristusraudan käyttöä , anna niiden kuivua ilmassa pesun jälkeen ja poista kaikki tarpeettomat hoidot ja hoitotuotteet.

Loman aikana: varo aurinkoa!

Laita virkistävä kosteusvoide uimapussiin. Joten voit suihkuttaa hiuksesi useita kertoja päivässä ja kosteuttaa niitä . Ja vaikka suolavesi antaa hiuksille todella upean tekstuurin - jota monet meistä rakastavat - sinun on aina huuhdeltava kloori ja suolavesi vesijohtovedellä heti uinnin jälkeen, koska jäämät tekevät hiuksista oljenkaltaiset.

On parasta käyttää hattua päivän kuumimpina aikoina harjan suojaamiseksi tai käyttää Sunshine Beauty Oil -öljyä muihin tarkoituksiin ja käyttää sitä hiuksissasi. Joka tapauksessa hiljaisuuden huippuaikojen pitäisi muuttua, koska unohdamme tämän paikan monta kertaa hankauksen aikana! Jos näin tapahtuu ja olet polttanut pään, voit myös hieroa Gorgeous Hair Oil -öljyä yön yli rauhoittaaksesi päänahkaa.

Tehoa kesäloman jälkeen

Muutaman kuuman päivän tai viikon jälkeen hiukset tuntuvat olkapäiltä ja kuivilta ja ovat usein menettäneet kiillon. Upea hiusöljy auttaa palauttamaan harjasi loman jälkeen ja toimittamaan sille tarvittavan kosteuden. Nämä toimenpiteet säästävät Rapunzel -punoksen:

  1. Hiusten naamio: Kuiville hiuksille ja vaurioituneille hiuksille hiero vain 10 minuuttia ennen pesua ja anna vaikuttaa hetken. Erittäin kuiville hiuksille voit jättää öljyn yön yli tehohoitotuotteeksi!
  2. Jätä hoito: Hiero jokaisen pesun jälkeen kevyesti pyyhekuiviin hiuksiin päissä ja pituuksissa.
  3. Kireälle, kutiavalle päänahalle tai hilseelle: hiero hiusöljy ennen pesua hiuspohjaan ja anna sen vaikuttaa.

Rakastetun upean hiusöljyn avulla hiuksesi säilyttävät terveen kiillon koko kesän ja pysyvät joustavina - olipa se sitten ennen lomaa, sen aikana tai sen jälkeen ja ystäväsi hämmästyvät kuinka kirkkaasti tulet lomaltasi!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.