Säästä jätettä: uudelleenkäytettävät vaihtoehdot kylpyhuoneeseen

Säästä jätettä: uudelleenkäytettävät vaihtoehdot kylpyhuoneeseen

Kertakäyttöiset tuotteet tuhlaavat arvokkaita resursseja. Siksi luotamme oikeudenmukaisiin, ympäristöystävällisiin uudelleenkäytettäviin vaihtoehtoihin.

Icon

Älä roskaa

Käytä kerran ja heitä pois – tämä hävitysperiaate on hiipinyt kaikkialle, myös kylpyhuoneeseen. Vanulaput, meikinpoistoaine ja kasvopyyhkeet täyttävät roskakorin. Se tietysti miellyttää kauppoja ja valmistajia, sillä tuotteita on ostettava uudestaan ja uudestaan. Roskavuoret kasvavat ja arvokkaat luonnonvarat menevät hukkaan.

Mieti pidemmälle

Meidän on aika ajatella pidemmälle ja pohtia, mikä on päivittäisten kuluttajapäätöstemme takana, mitä aiheutamme ja mistä jaamme vastuun. Mistä tuotteet tulevat, joita ostamme, käytämme ja heitämme pois? Ja mihin ne päätyvät, kun olemme hävittäneet ne? Ok, vanutyynyjen ja kasvopyyhkeiden tapauksessa hävittäminen ei ehkä ole yhtä dramaattista, mutta resurssit menevät silti hukkaan.

Aika ekologisille vaihtoehdoille

Kylpyhuoneen päivittäiseen rutiiniin monet käyttävät 2 vanulappua ja ehkä 2 meikinpoistopyyhkettä. Se on 1460 tuotetta vuodessa, jotka päätyvät roskiin yhden käytön jälkeen, eikä sen tarvitse olla! Vaihtoehtoja? Onhan meillä :)

Kestävät, uudelleen käytettävät tarvikkeemme:

  • on valmistettu korkealaatuisesta, perulaisesta luomupuuvillasta, joka on kasvatettu ilman ympäristölle haitallisia torjunta-aineita ja lannoitteita
  • ovat resursseja säästäviä, koska jäämiä käytetään
  • ovat peräisin reilusta tuotannosta (lisätietoja alla)
  • on helppo pestä tavallisen pyykin mukana
  • säästät rahaa pitkällä aikavälillä!

Ei vain hyväksi ympäristölle

Pestävät puhdistuslaput ja kasvopyyhkeet ovat ystävämme valmistamia ekomuotimerkiltä. Angrousilla on integroiva tuotantolaitos Perussa. Miksi Peru? Koska laadukkaiden kankaiden luomupuuvilla kasvatetaan siellä ja käsitellään suoraan. Lisäksi työpajassa koulutetaan räätälöiksi vihjailevia kuuroja naisia. He saavat reilun palkan työstään ja heillä on sairaus- ja sosiaalivakuutus, mikä ei muuten ole yleistä Perussa. Pystyimme vakuuttumaan paikan päällä vallitsevasta ystävällisestä työilmapiiristä. Koska projekti on mielestämme niin mahtava ja tuen arvoinen, olemme erityisen iloisia yhteistyöstä.

Pestävät puhdistuslaput korvaavat perinteiset vanutyynyt. Voit käyttää kasvopyyhkeitä myös kasvojen pesupyyhkeinä - täydellinen öljypuhdistusmenetelmään Cleansing & Detox -öljyllä. Kaikki sisältyy deluxe-sarjaan ja voit käyttää kaunista satiinilaukkua kosmetiikkavälineihisi.

Säästä siis hukkaa ja rahaa: näkemiin kertakäyttöiset tuotteet – hei uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.