Rintojen terveys: itsehieronta kyhmyjen varhaiseen havaitsemiseen

Rintojen terveys: itsehieronta kyhmyjen varhaiseen havaitsemiseen

Rintasyöpä on edelleen naisten yleisin syöpäkuolemien syy. Toipumismahdollisuudet ovat jo tänään hyvät, jos kyhmyt havaitaan ajoissa. Ota selvää, kuinka voit havaita muutoksia kudoksessa rauhoittavalla rintojen hieronnalla.

Icon

Rintasyöpä on edelleen 17,5 % :lla naisten syöpäkuolemien johtava syy . Rintasyöpä on jo nykyään hyvin parannettavissa, jos se havaitaan ajoissa. Koska rintasyövän eloonjäämisaste riippuu ensisijaisesti siitä, missä vaiheessa syöpä löydetään ja kuinka aggressiivisia syöpäsolut ovat. Jos kasvain on paikallinen, noin 90 prosenttia sairastuneista naisista voidaan parantaa.

Säännöllisten gynekologin tarkastusten lisäksi itsehieronnasta on siis apua kudosmuutosten havaitsemiseksi ja kyhmyjen havaitsemiseksi varhaisessa vaiheessa. Tällä tavalla se edistää merkittävästi rintojen terveyttä.

Hieronta stimuloi aineenvaihduntaa , jota kiinalaisessa kansanlääketieteessä (TCM) ja lymfaattisuudessa pidetään välttämättömänä rintojen terveydelle. Hellävaraiset, pyöreät liikkeet solisluun ja kainalon suuntaan auttavat estämään imusolmukkeen tukkoisuutta. Ihon ja kudosten verenkiertoa edistetään , jolloin ihosolut saavat yhä enemmän ravinteita .

Uusi rintojen hierontaöljymme sisältää ravitsevia ja myrkkyjä poistavia ainesosia, kuten arganöljyä , rypäleensiemenöljyä tai passionhedelmäöljyä. Öljyt sisältävät monia antioksidantteja , jotka estävät ihon ikääntymisen merkkejä ja säilyttävät sen kimmoisuuden . Tehokkaiden öljyjen luonnollinen aktiiviaineyhdistelmä antaa iholle lisäkosteutta . Säännöllisesti käytettynä Boobs Oil -öljyllä on uudistava , kiinteyttävä vaikutus ja se vahvistaa sidekudosta . Aidon vaniljauutteen ja inkivääriöljyn lämmin, aistillinen tuoksu vaikuttaa suotuisasti kehoon ja mieleen ja tekee siitä täydellisen kumppanin upeisiin itsehoito- tai kumppanihierontoihin.

Kaikki rinnat ovat kauniita!

Haluamme lisätä tietoisuutta omasta kehostasi. Haluamme kiinnittää enemmän huomiota rintojen terveyteen ja vakuuttaa naiset rintasyövän ehkäisyn tärkeydestä. (Itse)hieronnat ovat välttämättömiä tätä varten. Älä kuitenkaan missään tapauksessa jää ilman gynekologin säännöllisiä tutkimuksia.

Yhteistyössä itävaltalaisen rintasyöpäohjelman kanssa jokaisen Boobs Oil -tilauksen mukana tulee vihreä rannekoru, jonka pitäisi muistuttaa säännöllisistä tarkastuksista.

Ohjeet rintojen itsehierontaan

Rintojen hieronta on parasta tehdä heti kylvyn tai suihkun jälkeen, kun ihosi on vielä lämmin ja kädet lämpimät:

  1. Lämmitä ensin öljyä kämmenissäsi
  2. Levitä öljyä rintakehälle ja dekolteelle pyörivin liikkein
  3. Hiero kevyesti rintojasi. Sinun tulee painaa hieman, eikä vain silitellä, jotta stimuloit myös imunesteiden virtausta - mutta sen tulee tuntua hyvältä, eikä se saa olla epämiellyttävää tai kipeää
  4. Levitä öljyä solisluihin ja kainaloihin, mikä on imusolmukkeiden liikkumissuunta

Ennalta varautumisen lisäksi säännöllinen (itse)hieronta vahvistaa kehon tietoisuutta ja antaa sinun rakentaa syvemmän suhteen kehoosi - win-win!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.