Öljypuhdistus kaikille ihotyypeille

Öljypuhdistus kaikille ihotyypeille

Oletko koskaan kuullut niin sanotusta öljynpuhdistusmenetelmästä? Ihanan hellävarainen tapa poistaa lika iholta ja antaa sille kosteutta. Luonnollisesti säteilevä ja terve iho!

Icon

Öljynpuhdistusmenetelmä tai englanniksi Oil Cleansing Method, OCM, on päivittäinen puhdistusrutiini meikin ja lian poistamiseksi. Käytä korkealaatuisia öljyjä, jotka palauttavat ihon tasapainoon ja antavat sille tärkeitä ravintoaineita. Rakastat vaikutusta ja tunnet olosi nopeasti jälleen hyväksi!

Monet ovat aluksi skeptisiä kuullessaan, että kasvosi tulisi puhdistaa öljyllä. Miksi se toimii? Täältä löydät yksinkertaisen periaatteen, jonka saatat vielä tuntea kemianopeuksesta: "Sama liukenee samankaltaiseen" - levitetty öljy liuottaa hierottaessa mustapäitä ja likaa ja yhdistyy sen kanssa. Näin se poistaa epäpuhtaudet ja puhdistaa perusteellisesti.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ihosi kuivuu intensiivisestä puhdistuksesta: Koska käytämme puhdistusöljyyn 100% luonnollisia ja luomuöljyjä, se sisältää myös monia vitamiineja ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka lisäksi hoitavat ihoa eivätkä kuivaa sitä.

Monet perinteiset puhdistus-, pesulotionit ja meikinpoistotuotteet sisältävät aineita, jotka tuhoavat ihon suojakerroksen ja tekevät siitä läpäisevän. Suosittelemme öljypuhdistusmenetelmää, koska se on hellävarainen ja perusteellinen ja hoitaa myös ihoa ärsyttämättä sitä.

Menetelmä sopii päivittäiseen puhdistusrutiiniin kaikille ihotyypeille, ja tämä voi yllättää, se on erityisen hyödyllinen rasvaiselle ja rasvaiselle iholle, koska öljyllä on antibakteerinen ja parantava vaikutus ja se säätelee ihon omaa talintuotantoa. Jos ihosi on todella kuiva, voit myös poistaa öljyn uudelleenkäytettävällä meikinpoistotyynyllä pesun sijasta. Käytä öljyä päivittäin meikin poistamiseen, tuloksena on puhtaampi ja hienojakoisempi iho.

Ja näin öljynpuhdistus toimii

  1. Pumppaa muutama tippa öljyä sormenpäihisi ja levitä sitä varovasti hetken ihoon.
  2. Hiero nyt kasvojasi varovasti ja levitä puhdistusöljy iholle. Varmista, että et unohda mitään kohtaa ja käytä rauhassa paljon aikaa - voit tehdä tämän hieronnan jopa 10 minuutin ajan
  3. Anna öljyn vaikuttaa hetken - harjaa hampaat odottaessa.
  4. Pese kasvosi haalealla vedellä - valmis!

Jos ihosi on hyvin kuiva, poista öljy meikinpoistotyynyllä veden sijasta.

Puhdistusöljymme pystyy vielä enempään!

Bio Cleansing & Detox Oil puhdistaa meikin ja lian hetkessä. Koska öljypuhdistus on hyväksi myös akneille, käytämme kehäkukkauutetta ja villiruusuöljyä, jotka edistävät haavan paranemista. Molemmilla on voimakas regeneratiivinen vaikutus kudokseen, villiruusuöljy torjuu myös punoitusta, ihottumaa ja psoriaasia.

Erityisen ravitseva ainesosa on avokadoöljy, jolle on ominaista sen kosteuttava vaikutus ja ihon hyvä rasvaisuus. Se vähentää tehokkaasti ihon epäpuhtauksia, tarkentaa ihon rakennetta ja edistää myös haavan paranemista.

Aprikoosinsiemenöljyä ja jojobaöljyä käytetään kosteuttavina ja säilyttävinä lisäaineina, ja niillä on vahvistava vaikutus sidekudokseen.

Erityisen suuri öljyhapon osuus tekee puhdistusöljyn levittämisestä helppoa ja samalla aiheuttaa ihon suojakerroksen avautumisen tilapäisesti, jotta ihon syväpuhdistus ja aktiivisten ainesosien saanti saadaan aikaan.

Antimikrobisilla ja tulehdusta ehkäisevillä aineilla, kuten eteeriset öljyt, rosmariiniuute , oliiviöljy ja aprikoosinsiemenöljy, on myös ennaltaehkäisevä vaikutus tulehdusprosesseja vastaan.

Ota öljypuhdistus päivittäisen ihonhoitorutiinisi osaksi meikin ja lian poistamiseksi - ihosi kiittää sinua siitä!

  • Porentiefe Reinigung: Der Schlüssel zu schöner Haut!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.