Öljyäminen karvanpoistoon terveen ihon säilyttämiseksi

Kutiseeko ja kirveleekö ihosi karvojen ajelun jälkeen? Saatko ärsytysihottuman jalkoihisi tasaisen ja sileän ihon sijasta? Tämän vinkin avulla kaikki sujuu nopeammin ja ympäristöystävällisemmin, ja epämiellyttävät märkärakkulat ovat vihdoin menneisyyttä!

Icon

Me kaikki tiedämme sen: aamulla asioiden on sujuttava nopeasti, ja tietysti on vain vähän aikaa höylätä jalkasi. Ne, jotka eivät voitele ihoa jälkikäteen, säästävät aikaa, mutta joskus katuvat sitä, koska iho alkaa kutisemaan ja kirvelemään. Pahimmassa tapauksessa kehittyy jopa ikäviä märkärakkuloita, jotka voivat ärsyttää sinua useita päiviä.

On olemassa hyvin yksinkertainen temppu, jolla voit välttää ongelman: öljykarvanpoistomenetelmä.

Karvojen ajelu öljyllä saattaa kuulostaa oudolta - mutta kun olet kokeillut sitä, rakastat sitä!

Öljyämisellä on useita etuja:

  • Tee kahdesta tuotteesta yksi: öljy korvaa vaahdon ja kosteusvoiteen jälkikäteen ja kaiken tämän yhdellä levityksellä
  • Se on erittäin nopea, koska terä liukuu ihon yli ilman vastusta
  • Se toimii myös ilman vettä - levitä ja aja karvat. Sopii niille, joilla on todella kiire
  • Laadukkaat kasviöljyt sisältävät monia ainesosia, jotka pitävät ihon terveenä

Näin se toimii

  1. Levitä öljy ensin tasaisesti märälle iholle ja levitä se hyvin. Voit tehdä tämän tavalliseen tapaan joko suihkun alla tai istuen kylpyammeen reunalla.
  2. On parasta liu'uttaa terävää partahöylää ihon yli ja poistaa jopa hienoimmat karvat.
  3. Öljy saattaa aiheuttaa tavallista enemmän karvojen kerääntymistä terään. Voit siis huuhdella terän hieman useammin juoksevan veden alla.
  4. Huuhtele pois ja nauti pehmeimmästä ihosta!

Öljyn ansiosta et enää tarvitse ylimääräistä kosteuttavaa hoitoa jälkeenpäin. Iho tuntuu sileältä ja pehmeältä, eikä siinä ole kutiavia märkärakkuloita!

Metalli- tai puupartahöylän käyttäminen tekee myös koko prosessista entistä ekologisemman. On selvää, että pärjäät ilman muovituotetta. Metallinen tai puinen partahöylä kestää myös pidempään, kysy vain vanhemmiltasi ja isovanhemmiltasi, miten se oli ennen. Tähän sopivat metalliterät eivät tarvitse muoviosia - mutta ne ovat myös pirun teräviä! Voi olla, että saat haavoja ensimmäisillä kerroilla, koska olet tottunut paljon tylsempään terään, joten ole varovainen!

Suosittelemme luomuvartalo- ja hierontaöljyämme kestävään parranajoon. Voit myös käyttää Toning Moisturiser Calming Chamomile -kasvovettä kuin partavettä. Suihkuta kasvovettä juuri äskettäin ajeltuun ihoon ja anna sen vaikuttaa hetken.

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.