Näin tunnistat sekaihon ja hoidat sitä oikein

Näin tunnistat sekaihon ja hoidat sitä oikein

Sekaiho ei ole ikään liittyvä kysymys, mutta se voi liittyä ruokavalioon tai väärään hoitoon. Kerromme sinulle, kuinka tunnistaa sekaiho ja mitä voit tehdä sen asianmukaiseksi hoitamiseksi.

Icon

Tunnistat sekaihon siitä, että sinulla on ihoalueita, joihin kerääntyy ylimääräistä rasvaa, sekä normaaleja tai kuivia alueita. Kuuluisalla T-vyöhykkeellä on tässä erityisen tärkeä rooli, mikä tarkoittaa, että sinulla on kiiltävä T-kirjain kasvoillasi nenää ja otsaa pitkin. Posket ovat usein ulkopuolelta kuivia. Mutta tässäkin voi olla eroja.

Toisin kuin yleisesti uskotaan, sekaiholla ei ole mitään tekemistä iän kanssa. Kasvojen iho voi olla kuiva tai jopa rasvainen eri paikoissa myös teini-iän jälkeen. Siihen voi olla monia syitä, mutta valitettavasti siihen ei ole yksiselitteistä vastausta. Erilaisia tekijöitä vaikuttaa tähän, kuten:

  • ravinto
  • hormonitasot
  • väärä hoito
  • ympäristövaikutukset
  • stressi
  • psyykkinen rasitus

Yksi mahdollisuus on, että et siedä maitoa. Tämä on itse asiassa normaalia, koska suurimmalla osalla ihmiskunnasta puuttuu entsyymi laktoosin hajottamiseksi ruoansulatuskanavasta, ja tämä voi siksi johtaa sekaihoon, näppylöihin ja mustapäihin.

Tietenkin on myös mahdollista, että olet allerginen yhdelle tai useammalle elintarvikkeelle ja että tämä vaikuttaa ihon koostumukseen. Pienet rakkulatt tai punaiset täplät voivat olla merkki tästä.

Hormonien tai pillereiden käyttö voi myös vaikuttaa ihoon. Tämä näkyy usein dekolteen epäpuhtauksissa. Jotkut naiset huomaavat suuren eron, kun he vaihtavat mekaanisiin ehkäisyvalmisteisiin tai kun he lopettavat pillerien käytön.

Mutta voi myös olla, että teet virheen päivittäisessä kasvojenhoitorutiinissasi. Oletetaan, että sinulla oli hyvin kuiva iho talvella ja ostit erityisen kosteuttavia tuotteita. Auringolle altistumisen ja kesäisen lämpötilan vuoksi iho tarvitsee sitten kesällä yhtäkkiä paljon vähemmän tukea ja muodostaa rasvaisen T-alueen.

Päinvastoin, voi myös olla niin, että poistat iholtasi jatkuvasti kosteutta liian rasvaiselle iholle tarkoitetuilla tuotteilla ja iho yrittää korvata tämän alijäämän lisäämällä talintuotantoa. Mutta näet vain enemmän rasvaisia kohtia...

Joka tapauksessa sinun tulee käyttää tasapainottavia tuotteita sekaiholle ja yrittää saada ihosi takaisin tasapainoon.

Puhdistusöljymme, jossa on laventelia ja kehäkukkaa, on täydellinen sekaiholle: se säätelee ihon omaa talkintuotantoa ja tasoittaa siten rasvaisia alueita, mutta antaa silti kuiville alueille tarpeeksi kosteutta. Käytä sitä päivittäin akuutissa tarpeessa, jotta ihosi toipuu nopeasti.

Lisäksi suosittelemme vihreää superruokamaskiamme epäpuhtaalle ja sekaiholle kerran tai kahdesti viikossa. Runsaasti ravinteita ja kivennäisaineita, kuten sinkkiä ja kalsiumia, on anti-inflammatorisia ja antimikrobisia vaikutuksia ja nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa. Maca- ja nokkonenjauheen luonnollinen B3 -vitamiinipitoisuus tukee ihon suojakerroksen uudistumista, stimuloi kollageenituotantoa ja vähentää punoitusta. Antioksidanttipitoisuus vähentää myös mustapäitä.

Täältä löydät kaikki tuotteemme, jotka voivat tukea sinua taistelussa sekaihoa vastaan!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.