Näin tunnistat ihotyyppisi ja löydät oikean hoidon

Näin tunnistat ihotyyppisi ja löydät oikean hoidon

Tiedätkö todella, mikä ihotyyppisi on? Epäpuhtaudet, kuivat osat tai rasvainen T-alue– kerromme kuinka voit määrittää tarkalleen, mitä ihosi tarvitsee ja mitkä tuotteet sopivat sinulle.

Icon

Jokainen ihminen on erilainen, ja niin on myös jokainen iho. Monet ihmiset eivät tiedä tarkalleen, mikä ihotyyppi heillä on ja mitkä tuotteet sopivat heille koko elämänsä ajan. Näytämme sinulle, millä merkeillä voit määrittää ihotyypin ja suosittelemme sopivia tuotteita, jotta voit taas loistaa!

Määritä nykyinen tila

On parasta analysoida ihosi aamulla tai ainakin sen tulisi olla hoitamaton ja ilman meikkiä. Seiso hyvin valaistun peilin edessä ja katso tarkasti: Näetkö huokoset suuria vai onko ihosi hienojakoinen? Onko siellä rasvaisia ja kiiltäviä tai kuivia ja hilseileviä kohtia? Tai ehkä molempia? Onko siellä hienoja kuivuusryppyjä tai ikään liittyviä juonteita naurusta ja elämästä?

Ihosi rakenne kertoo todella paljon sen iästä, kosteustilasta tai epäpuhtauksista. Erityisen tarkasti kannattaa katsoa radikaaleja muutoksia: ihomme muuttuu usein eri elämänvaiheissa, esimerkiksi raskauden aikana, kaupungille muuton tai ruokavaliomuutoksen jälkeen.

Vakavissa tapauksissa pelkkä oikean hoidon ulkopuolinen tarjoaminen ei aina riitä, osa oireista on merkkejä allergioista tai jopa seurausta saastuneesta ilmasta. Tässä tapauksessa sinun tulee tarkastella elämäntapaasi tarkemmin ja yrittää selvittää, mikä sen voi aiheuttaa.

Pääihotyyppien ominaisuudet:

Epäpuhdas iho, akne

Me kaikki tunnemme epäpuhtaudet – mutta näissä on myös eroja: Tulehtuneet ja punoittavat näppylät voivat olla merkki allergioista tai ruokaintoleranssista. Voit vähentää mustapäitä ja suuria ihohuokosia tietyillä tuotteilla.

Suosittelemme:

Suuret huokoset: käytä Skin Glow Mask with Strawberry -naamiota kerran tai kahdesti viikossa. Korkea C-vitamiinipitoisuus puhdistaa huokoset. Mieto hedelmähappokuorinta antaa ihollesi raikkaan hehkun!

Näppylöitä ja mustapäitä vastaan: Vihreä superfood-naamiomme puhdistaa syvälle huokoset ja sillä on tulehdusta estävä ja antibakteerinen vaikutus. Kerran tai kahdesti viikossa käytettynä se auttaa vähentämään mustapäitä.

Tärkeintä on hellävarainen mutta tehokas puhdistus . Koska epäpuhtaudet johtuvat pääasiassa kasvojen lialta - joten kädet pois!

Sekaiho

Jos löydät sekä kuivia että rasvaisia läiskiä, sinulla on sekaiho. Saattaa olla, että klassinen T-alue tulee esiin - eli otsa ja nenä kiiltävät (voimakkaasti) liiallisesta talista, posket ovat melko kuivat tai normaalit. Yleisin virhe on tuotteet, jotka ovat liian aggressiivisia ja joiden oletetaan kuivattavan öljyisiä alueita. Jotkut ihot kuitenkin reagoivat tähän vain tuottamalla vielä enemmän öljyä.

Suosittelemme:
Siksi on parempi käyttää mietoa puhdistusta Cleansing & Detox Oil -öljyn ja tasapainotustuotteiden kanssa. Laventeli ja kehäkukka palauttavat tasapainon ja rauhoittavat ihoa.

Ikääntynyt iho

30-vuotiaana se alkaa useimmilla meistä ja huomaamme ensimmäiset rypyt. Sen ei tarvitse olla! Monet rypyt muodostuvat, koska iholta puuttuu kosteutta. Kasvosi eivät saa koskaan tuntua kireiltä tai kuivilta. Nesteytys ei koske vain sisältä tulevaa kosteutta, vaan myös ulkoa tulevaa hoitoa!

Suosittelemme:
Paljon kosteutta ja runsas hoito, jossa on paljon antioksidantteja, jotka pitävät ihon raikkaana. Toivotamme onnellista ikääntymistä ikääntymisen estämisen sijaan!

Salainen ase ihon ikääntymisen merkkejä vastaan: Liquid Gold Well-Aging Serum , jossa on viikunapäärynäöljyä ja magnoliauutetta. Ryppyillä ei ole mahdollisuuksia!

Kuiva iho

Kuten ikääntyvän ihon kohdalla, sama pätee tähänkin: Kosteus on kaiken ehto - jos ihosi on kireä ja ihosoluja on jo muodostumassa, tarvitaan kiireellisiä toimia

Suosittelemme:
Superfood -kuorintanaamio tasoittaa ihoa ja poistaa ylimääräiset ihosolut. Sitten intensiivinen kosteuslisäys 7-skin menetelmällä ja sitten runsas hoito - aamulla ja illalla!

Herkkä iho

Vaaleilla tyypeillä, pisamiaisilla ja punahiuksisilla ihmisillä on usein erityisen herkkä iho. Tietysti tämä voi koskea myös muita. Suorita testi: Suorita terävä esine, kuten haarukka, alas kyynärvarren sisäpuolelta. Jos punaiset täplät ilmestyvät nopeasti, sinulla on yleensä herkkä iho.

Suosittelemme:
Herkkä iho reagoi usein eteerisiin öljyihin. Tässä artikkelissa selitämme, miksi näin on. Uusia tuotteita kannattaa testata pienelle alueelle, esimerkiksi poskipäille, ja varmuuden vuoksi käyttää tuotteita ilman erityisen stimuloivia eteerisiä öljyjä, kuten piparminttua.

Tätä varten olemme kehittäneet upean hajusteettoman hoitosetin ilman eteerisiä öljyjä. Jokainen iho ei kuitenkaan reagoi samoihin ainesosiin, joten tässä sääntönä on testata itseäsi hitaasti!

Ruusufinnin erikoistapaus

Jos poskien ja nenäsi iho on punainen ja näet laajentuneita verisuonia, sinulla voi olla ruusufinni tai couperosa. Tässä artikkelissa olemme koonneet sinulle, mikä auttaa tyypillistä punoitusta vastaan.

Suosittelemme:
Ruusufinnihoitosarja sisältää kasvonaamion ja kasvoveden , joiden avulla on helppo tehdä täydellinen hoito punoitusta rauhoittamaan kotona.

Oletko uusi meillä? Sitten suosittelemme selkeästi jotakin hoitosarjaamme yleisimmille ihotyypeille

Onko sinulla epäpuhdas iho, mutta et pidä laventelin tuoksusta? Kaikki tuotteemme ovat saatavilla myös yksittäin, joten voit koota henkilökohtaisen hoitorutiinisi säteilevän ihon!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.