Miksi sinun pitäisi välttää eteerisiä öljyjä, jos ihosi on herkkä

Miksi sinun pitäisi välttää eteerisiä öljyjä, jos ihosi on herkkä

Erityisesti herkän ihon kanssa on suositeltavaa tarkastella tarkemmin hoitotuotteiden ainesosaluetteloa. Tuotteet kannattaa valita ilman ärsyttäviä ainesosia ja jopa välttää eteerisiä öljyjä tietyissä olosuhteissa.

Icon

Ei ole olemassa erityistä diagnoosia herkälle iholle. Oireet ovat yhtä erilaisia kuin me ihmiset. Se vaikuttaa usein vaaleampiin ihotyyppeihin, mutta ei aina. Herkkä iho on herkkä monille ympäristövaikutuksille, sillä on taipumus punoittaa ja siinä on ärsyyntyneitä alueita. Syyt tähän voivat olla ilmeisiä, mutta ne voivat olla myös niin tavanomaisia, ettei niitä edes oteta huomioon:

  • kosketus pesuaineisiin
  • altistuminen auringonvalolle
  • kylmä tuuli
  • mekaanisia tai kemiallisia ärsykkeitä
  • väärä ruokavalio
  • ja paljon muuta...

Valitettavasti, vaikka rakastamme eteerisiä öljyjä ja monilla niistä on ihania ominaisuuksia iholle, on myös aikoja, jolloin herkkä iho reagoi niihin. Puhtaat öljyt voivat esimerkiksi stimuloida verenkiertoa, mikä voi jo aiheuttaa punoitusta erittäin herkissä tyypeissä.

Olisi kuitenkin väärin demonisoida eteeriset öljyt kokonaan. Paras tapa on kokeilla sitä ja aloittaa tuotteilla, jotka on erityisesti suunniteltu herkän ihon tarpeisiin.

Herkkä iho ei tarvitse ylimääräisiä ärsykkeitä!

Siksi käytämme vain puhtaita, luonnonmukaisia ja kasvipohjaisia ainesosia, jotka hoitavat, rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Emme käytä (synteettisesti tuotettuja) lisäaineita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä, kuten:

  • alkoholia
  • hajuvesi
  • säilöntäaineet

Käytämme vain muutamia tehokkaita ainesosia, jotta stressaantunut iho voi hengittää helposti.

Eteeriset öljyt vs. hydrosolit

Koska herkkä iho ei aina siedä eteerisiä öljyjä, käytämme mieluummin hydrosoleja näihin tuotteisiin. Mutta mikä on hydrosoli? Se syntyy eteeristen öljyjen uuttamisesta höyrytislauksella. Siksi haluamme kutsua heitä ”eteeristen öljyjen lempeiksi sukulaisiksi”.

Aiemmin tämä neste kaadettiin yksinkertaisesti pois, mutta nykyään tiedämme, että uutteilla on hyvin samanlaiset vaikutukset kuin vastaavalla eteerisellä öljyllä - vain ne ovat vähemmän ärsyttäviä ja siksi paremmin siedettyjä. Voit myös käyttää puhtaita hydrosoleja esimerkiksi pakkauksiin tai inhalaatioon.

Herkälle iholle tarkoitetut hoitopakettimme sisältävät vain tuotteita, jotka antavat ihollesi sen tarvitseman mahdollisimman hellävaraisesti:

Toning Moisturizer Calming Kamomilla: Tämä kasvovesi on todellinen siunaus ja sillä on rauhoittava, vahvistava vaikutus ja se takaa tasaisen ihon. Se koostuu yksinomaan luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista peräisin olevista puhtaista uutteista, jotka sisältävät ihoa hoitavia ainesosia, ja sitä voidaan käyttää monin tavoin puhdistukseen, meikinpoistoon, tietysti väriaineena, kasvojen ja vartalon sumuna, kasvovärinä, miedolla parranajon jälkeen aurinkosuihke ja tietysti yksinkertainen kosteusvoide.

Sisäpiirin vinkki: Laita kasvovesi jääkaappiin. Jos haluat päästä eroon tummista silmänalusista hyvin nopeasti, suihkuta pieni määrä sitä vanulapulle ja aseta se turvonneiden silmien alle muutamaksi minuutiksi. Turvotus lievittyy heti ja tunnet olosi ihanan hereillä ja virkistyneeksi!

Beauty Oil tuoksuton Jojoba | chia | aprikoosi: Tämä kasvoöljy on myös vähän ärsyttävä eikä sisällä hajusteita tai eteerisiä öljyjä. Se auttaa ihoa palauttamaan tasapainonsa uusiutuvien ja suojaavien öljyjen avulla ja tarjoaa lipidisuojaa, joka antaa ihon hengittää.

Tämän sarjan avulla olet valmis vaikeisiin aikoihin ja ihosi voi vihdoin hengittää helpotuksesta, rentoutua ja palauttaa tasapainonsa!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.