Mehiläisten vuoksi: Osta luomukosmetiikkaa ilman torjunta-aineita

Mehiläisten vuoksi: Osta luomukosmetiikkaa ilman torjunta-aineita

Mehiläiskuolleisuus on valtavaa maailmanlaajuisesti. Maailma ilman mehiläisiä on kuitenkin uhka ruokavarallisuudellemme.

Icon

Maailmanlaajuinen mehiläisten kuolema ei uhkaa vain ravintotarjontaamme, vaan sillä on myös kielteinen vaikutus moniin muihin jokapäiväisen elämämme alueisiin. 75 % maailman ruokakasveista on riippuvaisia pölytyksestä, erityisesti mehiläisten aiheuttamasta pölytyksestä. Mutta nykyään käytämme myös yli 50 000 mehiläisten pölyttämää kasvilajia lääketieteellisiin tarkoituksiin. Lisäksi olemme jo voineet ottaa mehiläisyhdyskuntia mallina monilla muillakin alueilla, esimerkiksi logistiikkaprosesseissa, tietokoneohjelmissa tai sosiaalisissa verkostoissa.

Hunajan ja villimehiläisten kuoleman syitä ovat:

1. Häviävä elinympäristö
Villimehiläisten pesintämahdollisuudet ovat yhä harvinaisempia, kun pintoja tiivistetään ja kuollutta puuta, joka tarjoaa mehiläisille tärkeän luonnollisen pesimäpaikan, poistetaan usein. Näin ollen noin 300 Saksan 560 luonnonvaraisesta mehiläislajista on jo uhanalaisten lajien punaisella listalla.

2. Ruoan puute
Monokulttuurit maataloudessa vähentävät mehiläisten ravinnon saantia. Toisaalta, koska muilla lajeilla ei ole mahdollisuuksia monokulttuureissa. Toisaalta torjunta-aineiden massiivinen käyttö tappaa myös peltojen reunoilla kasvavia rikkaruohoja ja luonnonkasvikkeita. Korkeasti viljellyt kukat, kuten ruusut tai pelargoniat, ns. "kaksoiskukat", valitettavasti sisältävät vain vähän tai ei ollenkaan mettä ja siitepölyä, minkä vuoksi mehiläiset eivät valitettavasti voi ruokkia niitä.

3. Myrkylliset torjunta-aineet
Torjunta-aineiden käyttö maataloudessa lisääntyy valtavasti. Pääasiassa monokulttuurien kautta. Torjunta-aineet eivät tuhoa vain tuholaisia, vaan valitettavasti myös mehiläisiä. Koska ne häiritsevät pienten karvaisten hyönteisten suuntausta ja heikentävät niiden immuunijärjestelmää.

Ratkaisu: luomuviljely

Sertifioidut luomutilat eivät käytä myrkyllisiä torjunta-aineita. Tämä on yksi syistä, miksi käytämme tuotteissamme vain 100 % luomusertifioituja ainesosia. Yhtäältä tuemme luonnon monimuotoisuutta ja toisaalta vältämme torjunta-ainejäämiä tuotteissamme. Koska et todellakaan halua levittää niitä ihollesi.
Tämä ilahduttaa mehiläisiä, mutta myös ihoasi!

Lisäksi olemme asettaneet mehiläisyhdyskuntia yrityksemme tilojen puutarhaan ja tarjoamme niille elinympäristön.

Mehiläisten massiivisen kuoleman pysäyttämiseksi maailmanlaajuisesti tarvitaan teollisuuden ja maatalouden täydellinen uudelleenarviointi, mutta myös poliittisia toimenpiteitä!

Tässä on 5 vinkkiä välittömässä läheisyytesi mehiläisten suojelemiseen:

  1. Osta vain luomuelintarvikkeita , kosmetiikkaa ja muita tuotteita. Koska luomuviljely ei käytä torjunta-aineita ja käsittelee maaperää ja ympäristöä hellävaraisemmin.
  2. Istuta kukkia puutarhaan tai parvekkeellesi ja luo näin pieniä mehiläisparatiiseja , joissa ne viihtyvät. Sen ei aina tarvitse olla kaunein ja suurin kukka, mehiläiset pitävät yksinkertaisista lajikkeista. Esimerkiksi mansikka hyödyttää sekä mehiläisiä että sinua! ;)
  3. Jos sinulla on puutarha: Jätä nurmikkoa leikkaaessasi aina kaistale rikkaruohoja ja luonnonkukkia, jotta mehiläisille riittää ravintoa. Mehiläiset rakastavat voikukkia, maahumalaa ja tuhatkaunoa!
  4. Hyönteishotellit tarjoavat luonnonvaraisille mehiläisille pesäpaikan. Lapset rakastavat myös hyönteisten tarkkailua ja samalla oppivat paljon niiden käyttäytymisestä. Tämä myös poistaa monelta mehiläisten pelon ja opettaa, että pistelyt hyönteiset eivät ole pahoja ja kuinka heidän läsnäolossaan tulee käyttäytyä oikein.
  5. Erittäin kuumina päivinä laita kulhoon vettä juotavaksi - mutta muista lisätä oksia, kiviä tai lehtiä, jotta mehiläiset eivät huku siihen.

20. toukokuuta vietetään maailman mehiläispäivää: kerro siitä ystävillesi ja auta yhdessä suojelemaan mehiläisiä!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.