Luonnollinen apu selluliittiin

Luonnollinen apu selluliittiin

Mielestämme kaikki vartalot ovat kauniita - joko selluliitin kanssa tai ilman! Häiritsevätkö tyypilliset muhkurat sinua silti? Sitten meillä on sinulle muutama yllättävän yksinkertainen vinkki ihon kiinteyttämiseen.

Icon

Onko sinullakin tyypillisiä muhkuroita takapuolessa ja jaloissa? Ensinnäkin voimme rauhoittaa sinua, selluliitti ei ole syy paniikkiin!

Miten selluliitti muodostuu ja miksi?

Selluliitti eli appelsiini-iho on ihonalaisen rasvakudoksen muutos reisien ja pakaroiden alueella, mutta sitä voi esiintyä myös olkavarsissa tai vatsassa. Koska naisten sidekudoksen rakenne on erilainen kuin miesten, sitä esiintyy lähes yksinomaan naisilla. 80–90 prosenttia kaikista naisista kärsii selluliitista.

Selluliittia esiintyy ihon ylimpien kerrosten alla. Yksi syy tähän voi olla lymfanesteen kertyminen. Kollageenisäikeet risteävät rasvakudoksessa. Tämä rakenne turpoaa esimerkiksi kuukautiskierrosta johtuvien hormonaalisten muutosten vaikutuksesta ja tekee kollageenisäikeiden muodon näkyväksi. Selluliitin kehittyminen liittyy siis myös estrogeenihormoniin.

Älä huoli, appelsiini-iho ei ole haitallista eikä epäterveellistä. Ajattelemme myös, että jokainen vartalo on kaunis sellaisena kuin se on ja jollainen tunnet olosi mukavaksi! Jos tyypilliset muhkurat silti häiritsevät, olemme koonneet sinulle muutamia vinkkejä kudoksen kiinteyttämiseen:

Mikä auttaa luonnollisesti selluliittia vastaan?

Tietenkin geneettisellä taipumuksella on tässä rooli, johon meillä ei ole vaikutusta. Mutta myös elämäntapamme vaikuttavat siihen, tuleeko selluliittia ja kuinka vakavaa se on.

Nämä yksinkertaiset vinkit auttavat ehkäisemään selluliittia:

  • Juo paljon
    Riittävä nesteen saanti on elastisen ihon ja kiinteän sidekudoksen edellytys. 2-3 litraa päivässä on välttämätöntä! Huomio: Makeissa mehuissa tai teessä oleva sokeri vaikuttaa negatiivisesti ja lisää selluliittia.
  • Terveellinen ruokavalio
    Tähän pätevät samat säännöt kuin terveyteen: Sokerin lisäksi kannattaa välttää suolaa, rasvaa ja alkoholia. Kaikki nämä asiat edistävät rasvan ja veden kertymistä. Emäksinen ruokavalio, jossa on paljon vihanneksia, hedelmiä ja täysjyvätuotteita, voi auttaa. Varmista myös, että saat tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita.
  • Liikunta & urheilu
    Uinti, juoksu ja pyöräily vahvistavat useimmiten selluliitista kärsivien kehon osien lihaksia, joten selluliitilla ei ole mahdollisuuksia. Älä huoli, sinun ei tarvitse väsyttää itseäsi joka päivä, 2-3 kertaa viikossa pitäisi riittää. Ja säännöllinen harjoittelu yhdistettynä raittiiseen ilmaan tekee hyvää myös sielulle!

Terveiden elämäntapojen lisäksi seuraavat vinkit auttavat erityisesti vähentämään selluliittia:

1. Ota kylmä suihku

Kylmän suihkun ottaminen lämpimän suihkun lopussa tekee ihmeitä verenkierrolle ja stimuloi verenkiertoa. Laske lämpötilaa hitaasti ja kierrä suihku ongelma-alueiden yli. Toinen etu: olet yhtäkkiä hereillä ja täynnä energiaa päivään!

2. Kuivaharjaus

Meille tehokkain keino selluliittia vastaan: Hanki vartaloharja vegaanisilla harjaksilla tai hierontaharja, jossa on nuppeja. Harja ei saa olla liian pehmeä. Kertyneet nesteet voidaan poistaa hieromalla kuivaa ihoa. Turvotus ja muhkurat häviävät ja iho näyttää välittömästi kiinteämmältä.

3. Hieronnat

Hemmottele itseäsi lopuksi hieronnalla selluliittia ehkäisevällä vartaloöljyllämme : kofeiini , mustapippuri , inkivääri ja sinappiöljy saavat verenkiertosi virkistämään. Sillä on kiinteyttävä vaikutus ja vesikertymät kulkeutuvat pois. Kylmäpuristetut öljyt , kuten argan-, jojoba- ja villiruusuöljy, tarjoavat iholle A-, C- ja E-vitamiineja. Muuten: selluliittia ehkäisevä vartaloöljy sisältää joitain ainesosia, kuten villiruusuöljyä, arganöljyä tai greippiä. öljyt, jotka ovat myös erittäin hyviä arpien palautumiseen ja raskausarpien hoitoon.

Ja se on näin helppoa:
Hiero öljyä reisien ja pakaroiden ihoon pyörivin liikkein. Vaikutuksen tehostamiseksi voit tehdä ns. nyppimishieronnan "nyppimällä" ihoa sormin. Hieronta irrottaa nestekertymiä , turvotusta ja faskian tarttumista. Rasvan hajoaminen ja imusolmukkeiden virtaus stimuloituvat ja kudos kiinteytyy pitkällä aikavälillä.

Tässä videossa Sophie Prana näyttää, kuinka voit tehdä Gua Sha -hieronnan 1-2 kertaa viikossa selluliittia vastaan. Voit myös käyttää kuppauslaseja, ne stimuloivat hyvin imusolmukkeiden virtausta ja poistavat myrkkyjä.

Suosittelemme:
Yhdistä kaikki 3 vihjettä yllä olevassa järjestyksessä ja käytä niitä säännöllisesti. Kuivaharjauksen jälkeen ihosi odottaa todella innolla vartaloöljyä ja imee aktiiviset aineet erittäin hyvin.

Säännöllisyys on tärkeää!

Ihon rakenteen näkyvän paranemisen saavuttamiseksi pitkällä aikavälillä suosittelemme yksittäisten vaiheiden toistamista säännöllisesti ja usein. Olemme sisällyttäneet yllä olevat vinkit osaksi rutiiniamme suihkun jälkeen ja käytämme hieman enemmän aikaa laajaan hierontaan Gua Sha -kivellä kerran tai kahdesti viikossa.

Kokeile erilaisia vinkkejä ja löydä oikea selluliittirutiini sinulle ja kehollesi! ♡

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.