Luonnollinen aktiiviainekompleksi yhden ainesosan tuotteiden sijaan

Luonnollinen aktiiviainekompleksi yhden ainesosan tuotteiden sijaan

Yhden ainesosan tuotteet, kuten C-vitamiini- tai retinoliseerumit, nauttivat tällä hetkellä suurta suosiota kosmetiikan alalla. Me käytämme mieluummin 100 % luonnollista alkuperää olevia kasviperäisiä ainesosia, jotka voivat tarjota ihollesi vertaansa vailla olevan aktiivisten ainesosien kompleksin.

Icon

Olet luultavasti jo huomannut trendin käyttää niin sanottuja yhden ainesosan tuotteita tai sekoittamattomia ainesosia kosmetiikassa. Monet merkit mainostavat käyttävänsä tuotteissaan eristettyjä ainesosia, kuten C-vitamiinia, E-vitamiinia tai retinolia. Vaikka nämä aineet ovatkin todella tehokkaita, ne tuotetaan valitettavasti usein synteettisesti laboratoriossa tai uutetaan, jotta niitä voidaan käyttää erillään.

Hyvä vertailukohde olisi pikaruoan ja terveellisen syömisen ero - vaikka pikaruoka täyttää sinut nopeammin, se ei tarjoa niin paljon erilaisia ravintoaineita kuin vasta valmistettu ja tasapainoinen ateria.

Siksi keskitymme mieluummin kokonaisvaltaiseen strategiaan: käytämme 100 % luonnollista alkuperää olevia kasviperäisiä ainesosia, jotka sisältävät halutun vaikuttavan aineen.

Joten sen sijaan, että lisäisimme tuotteeseen synteettisesti uutettua puhdasta E-vitamiinia, käytämme mieluummin arganöljyä , joka sisältää runsaasti E- vitamiinia - mutta sisältää myös monia muita arvokkaita iholle vaikuttavia aineita, kuten A- ja B -vitamiinia, omega-3- ja omega-6-rasvahappoja , suuren pitoisuuden öljyhappoa, kasvisflavonoideja ja paljon muuta... Win-win, niin sanotusti - ihosi pystyy imemään luonnollisia ainesosia paljon paremmin kuin synteettisiä ainesosia.

Uskomme myös, että vähemmän on enemmän: Meille ei tule kuuloonkaan, että tarvitsisit enemmän kuin kolme tai neljä tuotetta ihonhoitorutiiniisi. Jotkut muut merkit toimivat järjestelmällä, joka käyttää mitä tahansa määrää yhden ainesosan tuotteita peräkkäin.

Ympäristölle on parempi, että sinun ei tarvitse käyttää kymmeniä eri tuotteita peräkkäin ja parempi sinulle, koska ihosi hyötyy useista hyvistä ainesosista kerralla!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.