Layering-hoito: 10 etua ihollesi

Layering-hoito: 10 etua ihollesi

Miksi sinun olisi parempi käyttää luomukasvoöljyä ja Layering-hoitoa kuin kasvovoidetta, ja mitkä 10 etua ihosi siitä saa?

Icon

Oil in your face! Voide vs. kasvoöljy

Voiteet koostuvat rasvasta ja vedestä. Niihin kuitenkin tarvitaan emulgaattoreita, jotta ne sitoutuvat toisiinsa, sekä säilöntäaineita, jotta bakteerit ja pöpöt eivät heti ala lisääntyä tuotteessa. Nämä aineet horjuttavat usein luonnollisen ihoflooran tasapainoa ja voivat jopa tuhota sen. Lisäksi voiteet sisältävät usein vielä mineraaliöljyjä ja eläinperäisiä rasvoja, jotka tukkivat ihohuokoset. Ne ovat useimpien iho-ongelmien ja jopa allergioiden aiheuttajia!

Ei kiitos!

Emme halua tällaista, joten etsimme vaihtoehtoa ja löysimme kaikki ihanat ja runsaat kasviöljyt ja -uutteet, jotka todella saavat ihon säteilemään, ravitsevat sitä ja antavat tehokkaita vaikuttavia aineita. Ja mikä parasta: iho saa luonnollisen tasapainonsa takaisin. Yhdessä luonnonkosmetiikan asiantuntijoiden knassa olemme kehittäneet niistä PURE SKIN FOOD Layering-Skincare-hoidon, joka vastaa kaikkein korkeimpia standardeja. Emme tyydy vähempään, eikä sinunkaan tulisi sitä tehdä. 

100% pure natural awesomeness

Myöskään luomulaatuisissa aineissa on eroja, ja me haluamme tuotteisiimme vain luomulaatuisten raaka-aineiden huippua. Ja onneksemme olemme löytäneet ne, nimittäin luomulaatuiset Skin-Superfoods-aineemme!

Meidän Toning Moisturisers -tuotteemme ovat parasta laatua, antavat kosteutta, joka imeytyy ihoon ihanteellisesti. Valikoidut, kylmäpuristetut luomukasviöljyt takaavat korkeimman luonnollisten vaikuttavien aineiden pitoisuuden, jotka sitten imeytyvät syvälle ihoon, ravitsevat sitä ja sulkevat kosteuden ihoon. Moisturiser ja Beauty Oil suojaavat yhdessä ihon lipidikerrosta ympäristön haittavaikutuksilta, ovat oikeaa tuorekosmetiikkaa ja vaikuttavat luonnon ihmeen tavoin ihoosi. 

Mitkä kaikkea voit tehdä näiden kahden tuotteen avulla, näet tästä: 2 kaikkeen: 10 käyttömahdollisuutta

Nämä 10 kasvoöljyjen ja oman Bio-Layering-hoitomme edut vakuuttavat myös sinut!

  1. Öljyä kasvoihin?!? Kyllä. Luovu voiteista, ihosi kiittää sinua eikä tule kaipaamaan niitä! Toisin kuin voiteet, PURE SKIN FOOD -kasvoöljyt eivät tarvitse emulgaattoreita tai kemiallisia säilöntäaineita, ja ne antavat ihollesi tehokasta, kohdennettua hoitoa.

  2. Jo pieni määrä vaikuttaa suuresti. Siksi kauneusöljymme ovat erittäin riittoisia. Halvat voiteet pumpataan täyteen täyteaineita, me taas käytämme vain arvokkaita, kylmäpuristettuja premium-laatuisia luomuöljyjä, jotka antavat ihollesi maksimaalisen määrän ravinteita ja vaikuttavia aineita.  

  3. Kasviperäiset kasvoöljyt imeytyvät paljon syvemmälle ihoon kuin voiteet, ja ne kuljettavat vaikuttavat aineet ihokerroksiin, joista ne saadaan paremmin ihon käyttöön.  

  4. Kosmetiikan asiantuntijat suosittelevat öljypuhdistusmenetelmää kaikille ihotyypeille (kyllä, myös rasvaiselle iholle!), sillä öljy puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti liasta ja bakteereista, säätelee rasvan ja talintuotantoa ja tukee paranemista. Näin ihon luonnollinen tasapainon palautuu. 

  5. Tärkeät rasvahapot ovat kasvojenhoidon a ja o, sillä ne takaavat solukalvojen terveyden ja kaikkien ihokerrosten kosteudensaannin. Nämä rasvahapot ovat "tärkeitä", koska kehomme ei itse pysty tuottamaan niitä, mutta solumme tarvitsevat niitä toimiakseen. Öljyt, jotka sisältävät tärkeitä rasvahappoja, suojaavat ihoamme haittavaikutuksilta ja tekevät siitä pehmeän ja kimmoisan. 

  6. Tulehdukset ovat ihomme vihollisia ja pääsyyllisiä vanhenemiseen. Siemenistä saadun kasviöljyt lievittävät tehokkaasti tulehduksia ja muodostavat ilmaaläpäisevän lipidisuojan ulkoisia hyökkäyksiä vastaan. Lisäksi ne kiihdyttävät elpymisprosessia. 

  7. Kun ikäännymme, ihomme menettää luonnollista kosteussuojakerrostaan. Kuivunut iho saa juonteet näyttämään syvemmiltä. Kasvoöljyt auttavat turvaamaan ihon kosteudensaannin, ja öljyt, kuten argaani, villiruusu- tai granaattiomenan siemenöljy vaikuttavat tehokkaasti anti-aging-aineina. 

  8. Kasvoöljyjen käyttö rasvaisen ihon hoidossa saattaa kuulostaa ristiriitaiselta. Muttei se ole, sillä öljy sitoo öljyä ja auttaa näin säätelemään talin ja rasvantuotantoa ja palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Tärkeää on antaa iholle juuri oikeita öljyjä ja tärkeitä rasvahappoja, sillä muuten iho siirtyy omaan ylituotantoon. Oikeat kasvoöljyt säätelevät ihon omaa rasvantuontatoa, pitävät ihohuokoset puhtaina ja ehkäisevät bakteerien ja tulehdusten ilmenemistä. Kasvoöljymme nuorelle ja sekaiholle yhdistää tehokkaimmat öljyt tätä tarkoitusta varten. 

  9. Vältä kuivakka, rypistyneen näköinen meikki iholla pitkän päivän jälkeen sillä, että käytät hieman kasvoöljyä pohjustuksena. Öljy imeytyy syvälle ja takaa kosteudensaannin. Näin ilmeesi ja meikkisi pysyy raikkaana pitkään. 

  10. Monilla kasviöljyillä on antioksidatiivisia supervoimia. Kasvit tuottavat itse antioksidantteja suojautuakseen ympäristön haittavaikutuksilta, ja niillä on sama postiviinen vaikutus ihoomme. Hyödyntäkäämme sitä siis! 

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.