Lahjoita merkityksellisesti varainhankintakampanja naiskaupan ja väkivallan torjumiseksi

Lahjoita merkityksellisesti varainhankintakampanja naiskaupan ja väkivallan torjumiseksi

Etsitkö mielekkäitä, kauniita lahjoja? Täällä sinulla on mahdollisuus ostaa lahjoja ja osallistua naiskaupan torjuntaan!

Icon

Kuvittele hetkeksi, että sinua myydään, uhkaillaan, hyväksikäytetään, pakotetaan prostituutioon, ehkä vuosia, ehkä vuosikymmeniä, enimmäkseen vieraassa maassa. Jos pääset sieltä, kukaan ei odota sinua. Vaikka olet ihmisoikeuksien perusrikkomusten uhri, sinä jäät yksin traumasi, pelkosi ja sinua odottavien haasteiden kanssa.

Kyllä, puhumme naiskaupasta! Kyllä, vuonna 2019 Keski-Euroopassa, Itävallassa. Kyllä, myös täällä on uhreja - vaikka se kuulostaakin käsittömättömältä ja järkyttävältä!

Vaikea tosiasia: Joka kolmas nainen maailmassa kokee fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa.

Vielä 8 vuotta sitten Itävallassa ei tuskin ollut yhteyspisteitä eikä tuskin mitään tukea asianosaisille. Hannah Gasser sai selville tämän käsitellessään aihetta osana diplomityötä. Turhautumisesta Hannah itse aloitti kansalaisjärjestön Footprint tukeakseen naiskauppaa ja väkivaltaa kärsiviä matkalla kohti itsemääräävää tulevaisuutta.

Naisten tarpeet ja toiveet ovat yhtä erilaisia kuin naisten taustat. Footprint on avoin uhreille tilana, jossa heitä kuullaan, neuvotaan ja tuetaan yksilölliseti. Täällä heitä kuunnellaan nimettömästi, pakottamatta heitä uhrin rooliin. Tila on turvallinen alusta mielipiteiden vaihdolle. Kyllä, he ovat täysin normaaleja naisia, naisia, jotka haluavat vain olla onnellisia.

Olemme sekä vihaisia että surullisia siitä, että tällaisia ihmisoikeusrikkomuksia tapahtuu naisille 2000-luvulla. Tunnetko samoin? Samalla ihailemme Hannahin ja monien, suurimmaksi osaksi vapaaehtoisten työntekijöiden sitoutumista Footprintiin . Olemme äärettömän iloisia siitä, että on ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet osoittamaan ja puuttumaan näihin epäkohtiin.

Lahjoita merkityksellisesti

Footprint toimii puhtaasti lahjoitusten avulla. Yhdistys ei saa jatkuvaa rahoitusta. Siksi yritämme tukea Hannahia ja hänen tiimiään heidän työssään ja antaa sinulle nyt mahdollisuuden osallistua, koska lahjoitamme jouluun asti 20% näiden tuotteiden myyntihinnoista tälle wieniläiselle kansalaisjärjestölle:

  • Lahjasetti hehkuvalle iholle
  • Lahjasetti kuivalle ja aikuiselle iholle
  • Hoitosetti säteilevälle iholle
  • Valkosuklaa vartalovaahto Magnolia
  • Upea silmien kauneusöljy silmänymärykselle

Etsitkö mielekkäitä, kauniita lahjoja? Sitten toivomme, että olet löytänyt täältä etsimäsi!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.