Kansainvälinen naistenpäivä: kaunis ja voimakas

Kansainvälinen naistenpäivä: kaunis ja voimakas

Naisiin kohdistuva väkivalta on edelleen yleinen ongelma 2000-luvulla. Emme katso pois ja siksi haluamme juhlia kansainvälistä naistenpäivää 8. maaliskuuta. ja 9.3.2021 lahjoittaa yhden euron tilausta kohden naisten turvakodille, joista kärsivät voivat saada apua.

Icon

Joka kolmas nainen altistuu fyysiselle ja/tai seksuaaliselle väkivallalle

Itse asiassa se on edelleen yli 30 % kaikista naisista ympäri maailmaa, jotka joutuvat kokemaan näitä kauheita kokemuksia elämässään. Kuvittele, että juot kahvia kolmen ystävän kanssa, jolloin tilastollisesti puhuen yksi teistä vaikuttaa.

Väkivallan määritteleminen on joskus vaikeaa, varsinkin henkilökohtaisella alueella. Missä vaiheessa kumppanin reaktio tai riita muuttuu väkivaltaiseksi? Luettelo erilaisista rikoslain mukaisista virallisesti tunnustetuista rikoksista näyttää loputtomalta:

  • (Vakava) ruumiinvamma
  • kiusausta tai laiminlyöntiä
  • vapaudenriisto
  • pakko
  • Vaarallinen uhka
  • Jatkuva takaa-ajo / vainoaminen
  • Jatkuvaa väkivallan käyttöä
  • raiskaus jne.

Vainoamisesta kärsii 18 % kaikista naisista

"Jatkuva takaa-ajo", joka tunnetaan paremmin nimellä "seikkailu", on myös virallisen määritelmän mukaan rikos. Sairastuneiden tumma hahmo on todennäköisesti paljon suurempi. Jos tunnet olosi epämukavaksi, voit ilmaista sen milloin tahansa, jos kumppanisi ei hyväksy sitä - hae tukea!

Yli puolet naisista on kokenut jonkinlaista seksuaalista häirintää

Valitettavasti ei vain seksuaalinen väkivalta ole arkipäivää, vaan monissa perheissä henkinen väkivalta on edelleen osa jokapäiväistä elämää. Myöskään sosiaalista, taloudellista tai kulttuurista rakenteellista väkivaltaa ei pidä laiminlyödä. Tämä sisältää kaikenlaisen syrjinnän, kuten tulojen, resurssien ja koulutusmahdollisuuksien epätasaisen jakautumisen jne.

Lähes 70 prosenttia naismurhien uhreista ympäri maailmaa murhataan miespuolisten kumppanien toimesta

Mitä voit tehdä: Älä sulje silmiäsi, kun näet tai kuulet jotain. Tunnistatpa henkilön tai et, seuraa tilannetta ja hanki tarvittaessa apua. Jokainen nainen, joka tuntee itsensä ahdistetuksi tai tarvitsevaksi, on kiitollinen valppaudestasi!

Olemme käynnistäneet tämän varainkeruun, koska tämä aihe koskettaa meitä suuresti. Olemme erittäin iloisia voidessamme tukea Autonome Österreichische Frauenhäuser -järjestöä tällä kertaa kampanjassa. Asianomaiset voivat rekisteröityä sinne ja saada apua suoraan.

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.