Join the #pureskinrevolution now!

Join the #pureskinrevolution now!

Kauneuden eteen pitää kärsiä. Me puolestamme sanomme: Jos haluat tulla kauniiksi käytä puhtaita kosmetiikkatuotteita! Aloita nyt #pureskinrevolution oman terveytesi ja ympäristösi puolesta!

Icon

Ei enää haitallisia kemikaaleja iholle eikä luontoon 

Päivittäin voimme lukea mahdollisesti syöpää tai allergioita aiheuttavista ainesosista, joita käytetään kosmetiikkatuotteissa. Nyt on kuitenkin aika toimia! Sano EI ongelmia aiheuttaville ainesosille kosmetiikassa. Kuka haluaisi ottaa terveysriskejä?  Eikö olisi parempi levittää iholle ainoastaan kasviperäisiä ainesosia, ilman synteettisiä lisäaineita, lisäksi jos ainesosat ovat luomua tekevät ne hyvää myös ihollemme sekä ympäristöllemme. 

Go Clean ja sano EI:

  • Terveydelle haitallisille ainesosille kosmetiikassa (parabeenit, PEG-ainesosat, mineraaliöljyt, ftalaatit...)
  • Eläinperäisille ainesosille sekä eläinkokeille 
  • Palmuöljylle
  • Mikromuoville

Ihosi, vartalosi sekä ympäristö kiittävät sinua! 

Huomio: tiesitkö, että myös luonnonkosmetiikka voi sisältää 49% synteettisiä ainesosia? On siis hyvä tarkastaa ainesosaluettelot vielä kertaalleen! Päästä ainoastaan puhtaat tuotteet kylpyhuoneeseesi! 

Ota osaa nyt kylpyhuonevallankumoukseen!

Näin se käy:

  1. Osta vain sitä mikä on tarpeellista! Myös ihonhoitotuotteisiin pätee vähemmän on enemmän -sanonta. Hanki mieluummin muutama korkealaatuisempi luomulaatuinen tuote kuin useita halpistuotteita, joita et loppujen lopuksi kuitenkaan tarvitse. 
  2. Käytä ainoastaan varmasti luonnollisia kosmetiikkatuotteita! Ei parabeeneille, PEG-ainesosille, synteettisille hajusteille, mikromuovoeille, palmuöljylle... Sinun ihosi, sinun terveytesi ja ympäristö kiittävät sinua. 
  3. Ryhdy #pureskinrevolution lähettilääksi! Lähetä kuva itsestäsi vallankumopusviivat poskillasi Facebookkin tai Instagramiin #pureskinrevolution tunnisteella ja näytä, että terveytesi sekä ympäristö ovat sinulle tärkeitä asioita. Jos lähetät meille vielä henkilökohtaisen viestin yhdessä kuvasi kanssa saat 20% lahjakortin, jonka voit käyttää seuraavan ostoskertasi yhteydessä. 

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.