Iho kuntoon kesäksi

Iho kuntoon kesäksi

Lämpötila nousee hitaasti, mutta varmasti. Uimakausi ja loma -aika lähestyvät ja voimme vihdoin päästää lisää ilmaa ja aurinkoa ihollemme.

Icon

14 kuukauden talven jälkeen ei ole ihme, että ihomme tuntuu hieman laiminlyötyltä ja lähes sokaisee meidät olemattomalla värillä.

Ennen kuin menet kylpyhuoneeseen ensimmäistä kertaa tai ennen lomalle lähtöä, on aika panostaa hieman ja valmistaa ihosi kesää varten. Tässä vinkkimme!

Hyvästi kuiva iho

Kun keho mousse tai elimen öljy , kuiva ihoalueille kyynärpäissä ja polvissa ovat menneisyyteen. Jopa kylvyn jälkeen (auringossa) on hyvä käyttää sitä ihon hoitoon, jotta se ei kuivu uudelleen.

Sisäpiirivinkki: Voit käyttää upeaa hiusöljyä lomalla kuiville hiuksille. Merivesi tai kloorivesi uima -altaassa on myös erittäin kovaa hiuksillemme.

Kuori saadaksesi tasaisen rusketuksen

Superfood -kuorinnan ansiosta kuolleet ihosolut poistetaan. Raikas, sileä iho parkittuu tasaisemmin ja pidempään. Voit käyttää sitä myös karheille kehon osille, jotka ansaitsevat hieman enemmän huomiota, kuten jalat, kyynärpäät, kädet jne. Karkeat ja kuivat alueet eivät myöhemmin ole tasaisesti ruskettuneet auringossa kuten muu iho. Tämä voi aiheuttaa epätasaisia tahroja ...

Aina mukana kesällä

Väriaine rauhoittava kamomilla ! Miksi? Koska se on pelastus niin monissa tilanteissa: aurinkosuihkeena se rauhoittaa ihoa välittömästi, aamulla ja välissä virkistää kasvoja ja kehoa ja myös lievänä parranajon jälkeen suojaa juuri ajeltua ihoa epämiellyttäviltä punaisilta rakkuloilta .

Erittäin kevyt kasvoöljy, kuten Beauty Oil nuorelle ja sekaiholle tai Liquid Gold Beauty Oil, riittää yleensä korkeisiin lämpötiloihin.

Pääse eroon liasta

Tiedätkö sen tunteen, kun olet ollut ulkona pitkään kesällä ja tulet kotiin täysin tahmeana ja hikisenä? Ihan kuin lika tarttuisi sinuun? Suosittelemme lämpimästi puhdistus- ja puhdistus- ja puhdistusöljyä sisältävää öljynpuhdistusmenetelmää, joka puhdistaa huokoset syvälle ja puhdistaa kasvosi.

Oletko jo valmis lomallesi? Jos se on meistä kiinni, kesä voi tulla!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.