Gua Sha -kasvohieronta: edut ja ohjeet

Gua Sha -kasvohieronta: edut ja ohjeet

Kasvohieronta ei ole vain rentouttavaa, vaan myös terveellistä. Suosittu Gua Sha -hieronta tarjoaa useita etuja imunestejärjestelmälle ja iholle – meiltä löytyy kaikki yksityiskohdat ja ohjeet!

Icon

Rauhoittava hieronta kasvoille voidaan helposti integroida päivittäiseen ihonhoitorutiiniin kauneusöljyjemme avulla. Vain muutamalla silittävällä liikkeellä voit tasoittaa ihoasi ja tehdä jotain uskomattoman hyvää itsellesi!

Gua Sha - mikä se on?

Gua Sha -hieronta tulee alun perin perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä. Käännettynä "Gua" tarkoittaa jotain "maalaa" ja "Sha" tarkoittaa karkeasti "punoitusta". Tämä jo viittaa hieronnan terveysnäkökohtiin. Hyödyllinen itsehoitohoito on tarkoitettu ensisijaisesti stimuloimaan imusolmukkeiden virtausta, puhdistamaan kehoa, mutta sillä on myös suora positiivinen vaikutus ihoon: iho kiristyy ja pieniä ryppyjä tasoittuvat.

TCM:ssä erotetaan kaksi kiveä, joilla on perinteisesti erilaisia vaikutuksia:

Jade

Vihreällä kivellä sanotaan olevan tulehdusta ehkäisevä vaikutus, sillä pitäisi olla puhdistava, mutta myös turvotusta vähentävä vaikutus. Jaderullia ja kiviä suositellaan siksi usein epäpuhtautuneen ja sekaihon hoitoon.

Ruusukvartsi

Vaaleanpunaisilla ”energiakivillä” on myös positiivinen vaikutus kehoon ja mieleen: Niiden sanotaan lievittävän jännitteitä ja stressiä. Niiden on tarkoitus rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta.

Hyvä asia on: vaikka et uskoisi tähän hieman esoteeriseen tulkintaan, hyödyt silti miellyttävästä hoidosta. Koska nämä ovat puhtaita luonnonkiviä, ne eivät voi vahingoittaa ihoa.

Näin toimii Gua Sha -kasvohieronta

 • Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja saa ihosi hehkumaan!
 • Säännöllisen kasvohieronnan tulee harjoittaa lihaksia, kiinteyttää ihoa, tasoittaa ryppyjä ja olla siten myös ikääntymistä estävä.
 • Vaikka sitä ei ole tieteellisesti todistettu, useimmat vannovat luonnonkivien detox-vaikutuksiin.
 • Voit stimuloida imusolmukkeiden virtausta ja vähentää pusseja silmien alla jäähdytetyllä Gua Sha -kivellä.
 • Vartalo- tai kasvoöljyssä hieromalla ihomme voi myös paremmin imeä ravitsevia ainesosia ja kosteutta.
 • Päänsärkyyn voi myös auttaa ja lievittää jännitteitä kasvohieronta kohdistetuilla liikkeillä.
 • Jos olet stressaantunut, myös kasvohieronta tekee sinulle hyvää - vaikkei mikään tutkimus sitä todistaisikaan, mutta aika sinulle on aina sijoitettu hyvin!

Näin se toimii

Mitä tarvitset:

 • Laadukas, kasvipohjainen kasvoöljy, joka on räätälöity ihotyyppisi mukaan
 • Gua Sha -kivi - valitse ruusukvartsi tai jade halutun vaikutuksen mukaan
 1. Puhdista kasvosi tavalliseen tapaan - mutta myös Gua Sha -kivi ennen käyttöä! Esimerkiksi Cleansing & Detox Oil -öljymme sopii hyvin tähän
 2. Levitä nyt Beauty Oil -öljyä tavalliseen tapaan ja levitä sitä kasvoillesi. Jotta kivi liukuu tasaisesti iholla, voit ottaa hieman tavallista enemmän.
 3. Nyt aloitat hieronnalla: Ota kivi käteesi noin 45 asteen kulmassa - eli melko tasaisesti - ja vedä sitä aina sisältä ulospäin kasvojen yli, niin stimuloit imusolmukkeiden virtausta.
 4. Rentouttaaksesi leukasi, vedä ensin kiveä leuasta korviin.
 5. Sitten vedät sitä nenän kärjestä nenänselän yli hiusrajaan asti. Vedä nyt kiveä molemmilta puolilta nenäselästä poskien yli temppeleihin. Vähennä painetta aina, kun iho on hieman ohuempi, esimerkiksi silmien ympärillä.
 6. Aloita otsan keskeltä ja vedä kiveä ulospäin hiusrajaan asti. Jos sinulla on päänsärkyä, voit myös hieroa kiveä päänahkaan otsasta.
 7. Voit hieroa niskaa alhaalta ylöspäin ryppyjen vähentämiseksi.
 8. Nauti hetkestä ja rentoudu!

Kasvoöljymme sopivat terveelliseen ja rauhoittavaan kasvohierontaan ja ovat yhteensopivia sekä roller- että Gua Sha -kiven kanssa.

Tässä on video-opetusohjelma rakkaalta Sophie Pranalta . Hän selittää tarkalleen kuinka se toimii ja näyttää sen:

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.