Epäpuhdas iho yli 30-vuotiaalla: miksi ja mikä avuksi?

Epäpuhdas iho yli 30-vuotiaalla: miksi ja mikä avuksi?

Puberteetti on jo aikaa sitten ohi, mutta näppylät eivät vieläkään ole hävinneet, vaikka olisimme mieluiten jo sanoneet niille hyvästit kauan sitten. Mitä tämä oikein tarkoittaa ja mitä voit tehdä asialle?

Icon

Puberteetti on jo aikaa sitten ohi, mutta näppylät eivät vieläkään ole hävinneet, vaikka olisimme mieluiten jo sanoneet niille hyvästit kauan sitten. Et ole enää parikymppinen, mutta iho-ongelmat vain lisääntyvät. Mitä tämä oikein tarkoittaa ja mitä voit tehdä asialle?

Jos sinulla on ollut tähän mennessä kaunis iho, voit pitää itseäsi onnekkaana. Mutta pidä varasi: 30-vuotiaasta lähtien muutoksia on paljon, ja viimeistään nyt on aika antaa iholle enemmän hoitoa.

Kirkas, terve iho - tule takaisin!

Huomaatko jo ikääntymisen vaikutuksia, lisääntyykö ärsytys ja samalla myös ihon epäpuhtaudet? Sinun ei tarvitse hyväksyä tätä. Kaksi sanaa tiivistää kaiken: ravitsemus ja hormonit. Mahdollisesti myös ympäristövaikutukset, elämäntapa ja virheellinen hoito.

Mutta ensin hyvät uutiset: voit saada aikaan muutoksen suhteellisen yksinkertaisilla keinoilla.

Ja sitten vähemmän hyvät uutiset: meillä ei ole suoraa vaikutusta kaikkiin syihin (esim. geneettiset, hormonaaliset jne.), eikä mikään keino tehoa samalla lailla kaikkeen.

Kokonaisvaltainen syiden etsintä

Sressi, liian vähäinen uni, alkoholi, nikotiini jne. ovat myrkkyä iholle, etenkin pitkällä aikavälillä. Emme nyt kuitenkaan anna vinkkejä, kuten "vältä stressiä" ja "varmista, että nukut riittävästi". Olemme kaikki kuulleet siitä riittävän usein.

Huomioi milloin epäpuhtaudet ilmenevät. Tapahtuuko tämä viikkoa ennen kuukautisia? Tässä on syynä hormonivaihtelut.

Tai kun olet juhlinut koko yön ja juonut ehkä liikaa? Ehkä kaikki ei ole näin selvää. Sitten tässä on joitain ehdotuksia siitä, mitä voit kokeilla.

Vältä sokerihuippuja ja maitotuotteita

Hiilihydraattien ja sokerin vaikutukset verensokeritasoomme voivat hyvinkin olla syyllisiä epäpuhtaaseen ihoon. Yritä välttää sokeria ja valkoisia jauhotuotteita mahdollisimman paljon. Ksylitoli sokerin sijaan ja täysjyvätuotteet ovat hyviä vaihtoehtoja, jotka eivät vaikuta verensokeritasoon tai joilla on vähemmän vaikutusta. Maitotuotteet edistävät tulehdusta kehossa ja voivat siten edistää puhkeamista. Onneksi puhtaasti kasviperäisiä vaihtoehtoja on nyt saatavilla kaikkialla.

Yritä välttää elintarvikkeita, joilla on korkea glykeeminen indeksi mahdollisimman hyvin kahden viikon ajan ja tarkkaile ihoasi.

Hyvät rasvat, huonot rasvat

Hyvät rasvat pähkinöistä, avokadosta, kylmäpuristetuista öljyistä (esim. pellavaöljy, vehnänalkioöljy ...) ovat ystäviämme ja tärkeitä kauniille iholle. Kovetettuja, jalostettuja rasvoja, kuten margariinia ja paistettuja ruokia, tulisi kuitenkin välttää mahdollisimman paljon, koska ne voivat olla vastuussa tulehduksesta ja tukkeutuneista huokosista.

Juo, juo, juo

Kyllä, olemme kaikki kuulleet myös sen. Mutta syystä. Vettä pitäisi juoda 2-3 litraa päivässä. Vesihaaste hyväksytty?

Syö ihosi kauniiksi

Tuoreet hedelmät ja vihannekset kaikissa väreissä, palkokasvit, pähkinät ja siemenet mikroravinteita varten, sinkki (kurpitsansiemenet, cashewpähkinät, linssit, quinoa, ...), pii, antioksidantit (mustikat, tomaatit, vihreä tee, ...) - kyllä, näistä ihomme pitää!

Sisäpiirivinkkimme: Probiootit ja fermentoidut elintarvikkeet (hapankaali, kimchi, kombucha, jogurtti ...) ja kurkuma (kultainen maito - nam!) sopivat erinomaisesti kaunistamaan ihoa.

Oikea hoito, nyt oikeasti!

Hellävarainen, mutta huokosia myöten syvä puhdistus on tärkeää, ja kuorinta plus naamio kerran viikossa voi myös tehdä ihmeitä. Meikin poistaminen kokonaan illalla kannattaa - kyllä, todella. Tärkeää: Puhdistus ei saa poistaa ylimääräistä kosteutta iholta, joten käytä vain haaleaa vettä. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan öljypuhdistusmenetelmää , koska siinä ei käytetä tensidejä ja iho puhdistetaan ja hoidetaan huokosia myöten.

Sinun ei tietystikään pitäisi myöskään käyttää tuotteita, jotka liisteröivät ihon ja tukkivat huokoset (kuten mehiläisvaha tai mineraaliöljyjohdannaiset) tai hyökkäävät ihon suojakerrosta vastaan. Säilöntäaineet voivat myös vaikuttaa epätasapainoon ja olla ärsytysten takana. Vähemmän on usein enemmän. Siksi emme käytä tuotteissamme mitään synteettisiä lisäaineita.

Muuten, puhtaasti kasviperäiset kasvoöljyt ovat erinomaisia auttajia rakentamaan ihon suojakerrosta ja palauttamaan ihon tasapainon. Kyllä, ne auttavat myös hyvin rasvaiseen ihoon, vaikka se ei yleensä ole ongelma 30: stä ikävuodesta eteenpäin. Ne antavat ihon myös hengittää ja antavat sille välttämättömiä rasvahappoja syvempiin kerroksiin asti, ja monilla öljyillä on myös antibakteerinen vaikutus.

Suositus sinulle

Kaikille niille, jotka vielä on rasvainen, huono iho kolmekymppisenä, suosittelemme öljypuhdistus menetelmää yhdessä epäpuhtaan ja sekaihon hoitosetin kanssa.

Niille, joiden iho on epäpuhdas, mutta jolla on taipumus olla kuiva, kuivan ja ikääntyneen ihon hoitosetti on erittäin hyvä valinta öljynpuhdistuksen lisäksi , koska se ravitsee ja sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia.

Suosittelemme, että hoidat ihoa kerran viikossa vadelmansiemenkuorinnalla ja vihreällä superfood-naamiolla epäpuhtauksia ja mustapäitä vastaan.

Toivotamme menestystä kauniin, säteilevän ihon palauttamisessa.

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.