Ei enää epäpuhdasta ihoa: holistinen keino päästä eroon finneistä ja mustapäistä

Ei enää epäpuhdasta ihoa: holistinen keino päästä eroon finneistä ja mustapäistä

Oletko saanut tarpeeksesi finneistä, mustapäistä yms? Se on täysin ymmärrettävää! Mutta mikä auttaa oikeasti? Sen saat tietää tästä.

Icon

Oletko saanut tarpeeksesi finneistä, mustapäistä yms? Se on täysin ymmärrettävää! Mutta mikä auttaa oikeasti? Tähän kysymykseen ei ole helppo vastata, sillä epäpuhtaan ihon aiheuttajia on monia. Oikeanlainen kosmetiikka pystyy valitettavasti vaikuttamaan vain oireisiin ja auttamaan säätelemään ihoa ulkoapäin. Ongelman aiheuttajat ovat kuitenkin usein syvemmällä. Tarvitaan siis holistista lähestymistapaa, jotta pääset eroon ihon epäpuhtauksista. 

Aloitamme aivan alusta:

Mikä aiheuttaa ihon epäpuhtauksia?

Teini-iässä hormonit vellovat ja aiheuttavat finnejä, jopa aknea. Kun hormonitasapaino järkkyy, talirauhaset tuottavat enemmän rasvaa. Ihohuokoset tukkeentuvat. Tämä aiheuttaa mustapäitä, ja kun nämä tulehtuvat, niistä syntyy inhottavia finnejä. 

Mutta mitä jos mustapäät ja/tai finnit eivät katoakaan puberteetin jälkeen? 

Monet naiset kärsivät ajoittain ennen kuukautisia epäpuhtaasta ihosta. Ensisijainen aikuisiän iho-ongelmien aiheuttaja onkin hormonien heilahtelu. Mutta silti on olemassa enemmän tekijöitä, jotka aiheuttavat tai edistävät epäpuhdasta ihoa. Niitä ovat: 

  1. geneettinen taipumus (kyllä, valitettavasti)
  2. ympäristön vaikutus 
  3. tupakointi (lopeta se äkkiä)
  4. tietyt lääkkeet tai esim. ehkäisypillerien käytön lopettaminen
  5. huono tai liiallinen ihonhoito
  6. huono ravinto tai ruoansulatusongelmat (ovat useimmiten toisistaan riippuvaisia

Ensimmäiseen kohtaan ei valitettavasti auta juuri mikään, paitsi yrittää eliminoida muita tekijöitä ja toivoa paranemista. Useimmiten epäpuhtaudet ainakin vähenevät. 

2. Ympäristön haittavaikutukset, kuten myrkyt ilmassa, vedessä, ravinnossamme tai kosmetiikassa, jota levitämme ihollemme, rasittavat elimistöämme, joka sitten yrittää päästä niistä eroon ihon kautta.  Eräisiin tekijöihin voimme vaikuttaa, toisiin emme. Kasvojen päivittäinen puhdistus on asian A ja O. Käytä siihen aamuin illoin  Cleansing & Detox Öljyä, joka poistaa kaiken lian, rauhoittaa ihon kehäkukkauutteella ja hoitaa sitä. 

3. Tupakointi - jos se kuuluu paheisiisi, se on tekijä, jonka voit eliminoida nopeasti, jos vain haluat. Säästyt terveysriskeiltä, rahanmenolta, finneiltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. 

4. Jos sinulla on jatkuvaa lääkitystä ja luulet iho-ongelmiesi johtuvan siitä, ota asia puheeksi lääkärisi kanssa. Muutoin yritä ottaa lääkkeitä vain silloin, kun se on aivan välttämätöntä. Jos jätät ehkäisypillerit pois, joudut käymään läpi hormonitason heilahteluja. Ehkä silloin auttaa detox-kuuri, jolla poistat myrkyt ja kuonat kehostasi, sekä oikeanlainen kosmetiikka, esim. Hoitosetti nuorelle ja sekaiholle, jotta prosessi nopeutuu.

5. Käytätkö ehkä liian aggressiivisia hoitotuotteita? Finneihin on olemassa monia kosmetiikkatuotteita, jotka vahingoittavat ihoa enemmän kuin auttavat sitä. Pahin kaikesta on liiallinen hoito. Se tuhoaa luonnollisen lipidikerroksen. Näin bakteerit pääsevät ihoosi vielä helpommin ja finnit kukoistavat. Siksi suosittelemmekin kasvoöljyjä, etenkin Beauty Oil nuorelle ja sekaiholle, joka on kehitetty juuri tätä varten. Kasvoöljy viestii iholle, että sen ei tarvitse itse tuottaa niin paljon rasvaa ja iho säätelee tasapainonsa normaaliksi. Ihanaa, eikö? 

6. Mitä ravintoon tulee, saat kauniin ihon, kun noudatat seuraavaa yksinkertaista neuvoa: jätä lehmänmaito, valkoinen sokeri ja valkoinen vehnä pois 2-3 kertaa viikossa. Monissa tapauksissa ihon ulkonäkö paranee tällä keinolla hyvin nopeasti. Kuitenkin ravinnolla voidaan vaikuttaa ihoon vielä tehokkaammin. Koska aihe on hyvin laaja, käsittelemme sitä erillisessä artikkelissa vielä myöhemmin.

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.