Edut ja ohjeet: raskaushieronta

Edut ja ohjeet: raskaushieronta

Raskauden aikana vatsan iho altistuu äärimmäiselle rasitukselle. Rauhoittava hieronta vahvistaa sidekudosta, suojaa raskausarvilta ja rentouttaa.

Icon

Raskauden aikana keho muuttuu valtavasti - vatsassa on ahdasta, ja elinten on tehtävä tilaa pienelle ihmiselle. Nämä siirtymät voivat helposti saada ilmaa kerääntymään suolistoon, mikä on epämiellyttävää, mutta voi myös aiheuttaa kipua. Näitä voi lievittää hellävaraisella hieronnalla.

Vatsan iho altistuu myös suurelle rasitukselle tänä erityisenä aikana ja käy läpi paljon muutoksia vauvan kasvaessa ja painon noustessa. Sidekudos löystyy heti alusta alkaen – iho joutuukin venymään monta kertaa syntymään asti.

Rauhoittava hieronta ravitsevalla vartaloöljyllä auttaa lievittämään jännityksiä ja säännöllisesti käytettynä suojaa ihoa repeytymiseltä.

Siksi lisäämme Can't wait to meet you Belly Oil -öljyyn tehokkaita öljyjä, jotka vahvistavat sidekudosta ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Tällä tavalla voidaan välttää epämiellyttävät arvet.

Sisältää muun muassa:

 • Avokadoöljy on erityisen ravitseva, sillä on voimakas kosteuttava vaikutus ja sille on ominaista hyvä ihoa kosteuttava vaikutus.
 • Manteliöljy ja arganöljy muodostavat suojaavan kerroksen ja tekevät ihosta joustavan.
 • Vehnänalkio ja villiruusuöljy mahdollistavat pitkäaikaisen kosteuden säilymisen ja nopeuttavat ihon uusiutumista.

Raskaushieronnan edut:

 1. Säännöllinen hoito vahvistaa sidekudosta ja suojaa ihoa arvilta.
 2. Hieronta on rentouttavaa ja voi vähentää stressiä; myös mukava rituaali pariskunnille päättää päivä yhdessä
 3. 8. raskausviikon jälkeen ulkoiset kosketukset välittyvät vauvaan lapsiveden värähtelyjen kautta.
 4. Noin 20. raskausviikolla lapsi on jo tietoisesti tietoinen hieronnasta ja joskus jopa reagoi siihen tuntuvilla potkuilla/liikkeillä - tämä vahvistaa äidin ja lapsen välistä sidettä varhain ♡

Rentouttava hieronta tuleville äideille - Näin se toimii:

Ensinnäkin - jos sinulla on kiire tai et halua muuttaa sitä hienoksi rituaaliksi, voit tietysti käyttää vatsaöljyä vartalovoiteen sijaan. Älä huoli, öljy imeytyy nopeasti eikä muodosta rasvaista kalvoa iholle.

Yksin tai pareittain:
Voit vapaasti ottaa kumppanisi mukaan vatsahierontaan - monet pitävät siitä, kun joku muu hieroo, koska se antaa mahdollisuuden rentoutua enemmän. Jotkut muut haluavat muuttaa sen rauhoittavaksi itsehoitohoidoksi - aivan kuten haluat!

 1. Makaa rennosti sohvalla tai sängyssä - ensin selällään, viimeisen kolmanneksen aikana sinun tulee maata kyljelläsi. Muuten vauvan paino voi painaa laskimoa ja tukkia verenkierron, mikä voi johtaa verenkiertoongelmiin.
 2. Varmista, että sinulla tai kumppanillasi on lämpimät kädet. Kaada öljyä käteesi ja levitä sitä kämmenten väliin. Silitä sitten vatsaasi varovasti ja levitä se hyvin kaikkialle. Hiero myötäpäivään, koska se edistää ruoansulatusta. Suolisto on nyt raskausvatsan sivulla tai yläpuolella.
 3. Ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana jotkut äidit pitävät hellävaraista nyppimishierontaa miellyttävänä. Saattaa olla, että nyppiminen tulee epämiellyttäväksi raskauden loppua kohden, koska iho on jo hyvin kireällä. Vaihda sitten kevyeen silittykseen.
 4. Napan ympärillä monet pitävät myös siitä, kun naputtelet ihoa kevyesti sormenpäillä. Napasta häpyluun suuntaan vastapäivään hieronta kämmenellä on usein miellyttävämpää. Sinun tulee välttää kuitenkin itse häpyluun ympärillä olevaa aluetta.

Yleensä kuitenkin se mikä tuntuu hyvältä ja rentouttaa, on sallittua! Kun kumppanisi suorittaa hieronnan, muista kertoa heille, mistä pidät erityisesti ja mikä ei tunnu niin hyvältä.

Käytä säännöllistä vatsahierontaa valmistaaksesi itsesi ja vauvasi synnytykseen rennosti ja vahvistaaksesi henkilökohtaista sidettä lapseesi kohdussa!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.