Dive into Natural Cosmetics: kalliohyppääjä Ellie Smart

Dive into Natural Cosmetics: kalliohyppääjä Ellie Smart

Ellie Smart, ympäristöaktivisti ja yksi maailman menestyneimmistä kalliohyppääjistä, vannoo 100% luomu- ja terveellisen kosmetiikan nimeen: "Aurinko, meri ja tuuli rasittavat ihoani melkoisesti, joten luotan tehokkaaseen kosmetiikkaan!"

Icon

Ammattiurheilijana Eleanor Smart on tottunut saattamaan ihonsa alttiiksi ääriolosuhteille: hyppääessään yli 20 metrin korkeudelta kallioilta, hän altistuu tuulelle ja säälle. Lisäksi aurinko ja merisuola sekä jatkuva treeni- ja kilpailupäivien stressi rasittavat. Kloorattu vesi ja USA:n ankarat säät rasittavat ihoa lisää talvella.

Extreem-urheilijana Ellie tuntee olonsa kotoisaksi karkeiden kallioiden ja surffauksen parissa. Hän työntää ihoaan jatkuvasti äärirajoille. Aiemmin hän on kamppaillut kuivan ihon ja ärsytyksen kanssa. Etsiessään tehokasta ja terveellistä kosmetiikkaa hän törmäsi PURE SKIN FOODiin. Runsas hoito tarjoaa iholle riittävästi suojaa ja samalla rakentaa sen uudelleen: "Ensimmäistä kertaa minulla ei ole enää ärsytystä ja ongelmia ihossani!"

High Divin -kilpailut järjestetään luonnon keskellä maailman kauneimmilla rannikoilla. Siksi Ellielle on erittäin tärkeää, että hänen ihonhoitotuotteet eivät jätä kemikaaleja veteen. Tavoitteena on jättää koskematon luonto koskemattomaksi. Planeettamme biologisesti monimuotoisimman elinympäristön herkkää tasapainoa ei pitäisi häiritä kosmeettisilla tuotteilla ja halvoilla täyteaineilla. Sitä paitsi kalliokukelluksesta puuttuvat kauniit kulissit, jos luonto tuhoutuu rannikoilla.

Suurin päämäärämme on valmistaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä keholle ja joilla on vähiten haitallisia ympäristövaikutuksia. Tämä asettaa meidät samalle aallonpituudelle Ellien kanssa ympäristöfilosofiamme suhteen. Nämä asiat vahvistivat päättäväisyyttämme työskennellä hänen kanssaan. Olemme iloisia voidessamme tukea tätä ainutlaatuista urheilijaa ja uskomattoman vahvaa naista ja suojella hänen ihoaan ikääntymisen merkeiltä.

Kuinka tullaan kalliohyppääjäksi?

Ellie varttui Yhdysvaltojen sydämessä ja löysi intohimonsa tähän epätavalliseen lajiin varhain: Kansas Cityn uima-altaassa Missourissa hän löysi lapsena ulkoponnahduslaudan ja osallistui ensimmäisiin kilpailuihinsa viisivuotiaana. .

20-vuotiaana hän hyppäsi alas ensimmäiseltä kalliolta: ”Se oli jännittävin tunne koskaan! Huomasin, että Red Bull Cliff Diving oli ottanut mukaan naisia, ja päätin kokeilla sitä. Hän opetteli perusasiat Pohjois-Carolinan ympärillä olevilla kallioilla. Sitten hän osti yhdensuuntaisen lipun Englantiin, jossa hän aloitti ammatillisen koulutuksensa valmentajan johdolla. Hän pystyi tekemään välittömästi tarvittavat neljä hyppyä, jotka olivat kilpailuun osallistumisen perusedellytys. Hänet kutsuttiin heti ensimmäiseen tapahtumaansa, kun hän oli vain 21-vuotias.

Samaan aikaan Ellie on yksi Red Bull Cliff Diving World Seriesin kiinteistä aloittelijoista, jonka kilpailut järjestetään joka vuosi eksoottisissa ja henkeäsalpaavissa paikoissa ympäri maailmaa. Näin ollen hän matkustaa paljon ja asuu matkalaukusta suuren osan vuodesta.

Clean Cliffs Project - Yhdessä meren muovia vastaan

Jo ensimmäisenä ammattivuotena Ellie huomasi suuren ongelman: ”Kaikilla rannikoilla, olipa sitten Kreikassa, Italiassa tai Bosniassa, kuva oli sama: Meressä oli paljon muovijätettä. Kerran minulla oli jopa muovipussi kiedottu nilkkani ympärille, kun uin takaisin rantaan hypyn jälkeen!" Niinpä hän päätti ryhtyä toimiin: Hän perusti Clean Cliffs Projectin ja on siitä lähtien järjestänyt siivouksia ja luentoja naapureille kilpailupaikoilla. ”Haluamme ryhtyä kohdennettuihin toimenpiteisiin, jotta valtameri elinympäristönä ei muuttuisi asumiskelvottomaksi ja kuolee. Sillä jos valtameret kuolevat, sillä on kohtalokkaat seuraukset ilmastollemme", Ellie sanoo. "Jokaisen meistä on nyt ryhdyttävä toimiin ja annettava oma panoksemme!

Tämä sisältää myös Ellien siirtymisen tavanomaisesta kosmetiikasta saastevapaaseen ja terveelliseen luonnonkosmetiikkaan: "Pidän PURE SKIN FOODissa erityisesti siitä, että kaikki ainesosat ovat 100 % luomusertifioituja." Holistisen kestävän filosofiamme tavoitteena on kehittää ihollemme ja ympäristöllemme parhaat tuotteet. Ellien iho on siitä kiitollinen: se on nyt toipunut ja vahvistunut tulevaa kautta varten!

Ellien suositus kylmiin talvipäiviin:

– Harjoittelen tällä hetkellä Montrealissa. Kylmät lämpötilat ja altaan kloorattu vesi sisäharjoittelun aikana antavat ihoni kuivua nopeammin. Vain PURE SKIN FOODin runsas White Chocolate Body Mousse auttaa! Rakastan suklaan lämmintä tuoksua ja ihoni tuntuu ihanan pehmeältä ja notkealta käytön jälkeen! Myös sulhaseni Owen on sen suuri fani!"

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.