100% luomukosmetiikkaa ilman torjunta-aineita

100% luomukosmetiikkaa ilman torjunta-aineita

Torjunta -aine- ja torjunta-ainejäämiä ei löydy vain ruoastamme, vaan niitä on myös kosmetiikkatuotteissa, ja ne voivat aiheuttaa ei -toivottuja reaktioita.

Icon

Koska luonnollisten ainesosien osuus luonnonkosmetiikkatuotteissa on olennaisesti suurempi, myös näiden kasviperäisten raaka-aineiden saastumisriski on suurempi. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mistä kosmetiikan valmistajat saavat ainesosat tai mitä laatua ne vastaavat.

Ainesosamme ovat 100% luomua, koska vain nämä eivät taatusti sisällä mitään myrkkyjä, jotka voivat vahingoittaa ihoa ja kehoa!

Vakuutamme teille, että jokainen raaka-aine, jota käytämme tuotteidemme valmistukseen, on luomusertifioitu. Meille tämä tarkoittaa myös joitain rajoituksia raaka-aineiden valinnassa. Mutta tämä on ainoa tapa, jolla voit olla täysin varma, ettet levitä iholle mitään ei-toivottuja aineita.

Esimerkiksi vain viljellyt eikä loppuunkulutetut ainesosat voidaan sertifioida luonnonmukaisiksi. Esimerkiksi suola on luonnontuote, jota ei kasvateta, kuten viljaa, vaan se uutetaan, koska se on jo olemassa eikä sen tarvitse kasvaa ensin. Koska luomisprosessia ei kuitenkaan voida täysin hallita tällä tavalla, lopputuotetta ei voida sertifioida. Tämä koskee myös esimerkiksi erilaisia savityyppejä. Päätös käyttää vain 100% sertifioituja luomuraaka-aineita tarkoittaa myös sitä, että joudumme olemaan ilman joitain ainesosia.

Ilmastonsuojelu ja biologinen monimuotoisuus

Olemme yleensä luomuviljelyn suuria faneja, koska se säästää luonnonvaroja ja edistää maaperän hedelmällisyyttä ilman haitallisia kemikaaleja. Lisäksi luonnonmukainen maatalous on ilmastoystävällisempi kuin perinteinen maatalous, ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja edistää biologista monimuotoisuutta. PURE SKIN FOOD -tuotteesi on myös mehiläisystävällinen ja suojelee ympäristöä, koska:

There is no Planet B!

Lisäksi suosittelemme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.