Just shine!

Luomu, crueltyfree ja CO2-neutraali Let's get your skin glowing!

Säteilevän ihon artikkelit

100 %:sti luomulaatuista, mitään turhaa sisältämätöntä ihon superruokaa: tekee hyvää sinulle ja planeetalle.

Öljyäminen karvanpoistoon terveen ihon säilyttämiseksi

Kutiseeko ja kirveleekö ihosi karvojen ajelun jälkeen? Saatko ärsytysihottuman jalkoihisi tasaisen ja sileän ihon sijasta? Tämän vinkin avulla kaikki sujuu nopeammin ja ympäristöystävällisemmin, ja epämiellyttävät märkärakkulat ovat vihdoin...

Viikon ainesosa: Spirulina

Se tiedetään, että leviä voi syödä. Mutta tiesitkö myös, että levät toimivat epäpuhtauksia vastaan? Spirulina -jauhe on supersankari, joka toimii näppylöitä ja mustapäitä vastaan!

Näin hävität pakkauksemme asianmukaisesti

Monien erilaisten kierrätysmääräysten ymmärtäminen ei aina ole helppoa. Vähennämme pakkauksiamme mahdollisuuksien mukaan, hävitä myös pakkauksemme oikein, kun tuotteet ovat tyhjiä - tässä on pieni apu.

Öljypuhdistus kaikille ihotyypeille

Oletko koskaan kuullut niin sanotusta öljynpuhdistusmenetelmästä? Ihanan hellävarainen tapa poistaa lika iholta ja antaa sille kosteutta. Luonnollisesti säteilevä ja terve iho!

Terveet hiukset kesän aikana

Tuntuvatko hiuksesi usein kuivilta kesällä ja erityisesti uimisen jälkeen ja menettävätkö ne kiillon? Kerromme sinulle, kuinka hoitaa hiuksiasi ennen lomaa, sen aikana ja sen jälkeen sekä kuinka pitää hiukset terveinä!

Viikon ainesosa: kamomilla

Kamomilla on ollut kotilääke moniin vaivoihin vuosisatojen ajan. Sen rauhoittava ja antibakteerinen vaikutus voi auttaa sekä ulkoa että sisältä teena ja vaikuttaa myönteisesti kehoamme ja mieltämme.

Viikon ainesosa: Karanjaöljy

Karanjaöljy suojaa ihoa aurinkoisina päivinä ja tekee siitä erityisen joustavan. Se antaa ihon suojakerrokselle arvokkaita lipidejä ja antaa runsaasti kosteutta. Mutta tiedätkö myös mistä se tulee?

Iho kuntoon kesäksi

Lämpötila nousee hitaasti, mutta varmasti. Uimakausi ja loma -aika lähestyvät ja voimme vihdoin päästää lisää ilmaa ja aurinkoa ihollemme.

Ruusufinni: 7 vinkkiä punoituksen vähentämiseen

Punaiset ja ärtyneet kasvojen alueet näkyvät usein 30-40 -vuotiaana. Näillä tulehtuneilla läiskillä ja ärtyneillä verisuonilla on usein geneettinen syy: ruusufinni. Kerromme sinulle 7 vinkkiä punoituksen vähentämiseksi!

5 ravitsemusvinkkiä kauniin ihon saamiseksi

Parhaat ihonhoitotuotteet eivät voi auttaa ihoasi, jos et syö oikein. Meillä on sinulle 5 ravitsemusvinkkiä, joita on helppo noudattaa ja jotka tukevat ihoa tehokkaasti sisältä ja saavat sen hehkumaan!

Suosikkimme

-10% Lahjakortti sinulle!

Uutiskirjeen taustakuva

− Uutiskirje −

Hei!

Me olemme Pure Skin Food ja haluamme saada ihosi säteilemään. Tilaa uutiskirje, niin saat
10 %:n alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Tilaamalla uutiskirjeemme annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojalausekkeemme mukaan.