Ainesosamme

Ainesosilla on väliä: vähemmän on enemmän

Ihomme on suurin elimemme. Se suojaa meiltä ympäristön haittavaikutuksilta ja on elintärkeä. Kosmetiikka voi hoitaa ihoa ja pitää sen terveenä, tai vahingoittaa sitä ja tehdä sairaaksi. Valitse siksi huolella mitä ainesosia päästät ihollesi.

Ihomme imee kosmetiikan itseensä. Jotkin ainesosat imeytyvät jopa verenkiertoomme ja pääsevät näin elimistöömme. Esimerkiksi jotkin parabeenit varastoituvat elimiimme.

Emme halua altistaa itseämme terveysriskeille. Siksi emme koske mihinkään, mikä on vähääkään epäillyttävää. Ajatteletko sinäkin näin? Sitten olet löytänyt oikean osoitteen.

Kaikki ainesosat, joita käytämme tuotteissamme, ovat vaarattomia elimistöllemme ja ympäristölle.

Less Nonsense

Seuraavia ainesosia ET löydä tuotteistamme:

  • synteettisesti valmistetut kemikaalit, kuten säilöntäaineet, emulgaattorit, parfyymit...
  • maaöljyjohdannaiset, kuten parafiini tai vaseliini ja mikromuovi
  • alkoholi (kuivattaa ihoa)
  • palmuöljy, sillä se on vain halpa täyteaine
  • eläinperäiset ainesosat
  • PEG- ja SLS-yhdisteet, alumiini,... (loputtomiin jatkuva lista kemiallisista, täysin tarpeettomista aineista, joita käytetään tavanomaisessa kosmetiikassa)

Emmekä tee eläinkokeita!

Syöpää ja allergiaa aiheuttavat ja perimää muuttavat ainesosat - ei kiitos! Mutta on myös rasittavaa aina hankkia tietoa yksittäisistä kriittisistä ainesosista. Saimme siitä tarpeeksemme ja siksi asetamme luonnonkosmetiikalle uudet standardit:

100% Pure Nature

Uskomme, että kaikki äärimmäisen tehokkaan ja terveellisen kosmetiikan ainesosat löytyvät luonnosta. Siksi käytämme tuotteisiimme pelkästään 100 %:sti luomusertifioituja, luonnollisia, puhtaasti kasviperäisiä, tehokkaita ainesosia. Poikkeuksetta. Siitä voit olla varma.

Next Level Organic

Meidän tuotteissamme ei vain lue "luomulaatua", vaan niissä on todella 100 %:sti luomusertifioituja ainesosia. Me vältämme torjunta-ainejäämiä ja samalla haluamme edistää luomuviljelyä. Emme käytä lainkaan tavallisia tai synteettisiä lisäaineita. Tämä tekee tuorekosmetiikastamme niin ainutlaatuista, ja se saa ihosi säteilemään onnellisena.

Pure Plant Power

Valikoidut kasviuutteet ja korkealaatuiset, kylmäpuristetut öljyt hemmottelevat ihoasi täysin uudella tasolla. Ainutlaatuinen kaksiosainen hoitomenetelmämme mahdollistaa sen, että voimme jättää kaikki synteettiset lisäaineet, kuten säilöntäaineet ja emulgaattorit pois ja että voimme tarjota sinulle näin täysin uudenlaista, luomulaatuista tuorekosmetiikkaa.

Tuotteemme ovat puhtaasti kasviperäisiä - eli ilman eläinkokeita ja eläinten kärsimystä.

Raaka-aineiden hellävarainen käsittely takaa maksimaalisen ravinnepitoisuuden ja tehokkuuden. Tasapainoiset koostumuksemme pitävät huolen, että iho saa kaikkea, mitä se tarvitsee säteilläkseen kauniina.

Mahdollisuuksien mukaan ostamme reilun kaupan raaka-aineita, kuten kylmäpuristettua luomuarganöljyä, jota valmistaa naisten osuuskunta Marokossa, tai pestävät puhdistuslappumme ja tarvikkeemme, joita valmistetaan vammaisten verstaalla Cuscossa, Perussa, missä kuuroja naisia koulutetaan ompelijoiksi.

Lisäksi olemme erittäin ylpeitä, että kaikki tuotteemme valmistetaan ilmastoneutraalisti tehtaassamme Itävallan kaakkoisosassa.

Olemme iloisia, jos jaat näkemyksemme ekologisista, luomulaatuisista ja vegaanisista tuotteista!